ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δημητρίου: «Με πειράζουν οι συμπαίκτες μου με αυτά που είπα…» – Τι είπε για το θέμα Σιμόν και για τον αγώνα με Βέλγιο

Δημητρίου: «Με πειράζουν οι συμπαίκτες μου με αυτά που είπα…» – Τι είπε για το θέμα Σιμόν και για τον αγώνα με Βέλγιο

Ο Τζέισον Δημητρίου μίλησε στη δημοσιογραφική διάσκεψη που παρέθεσε η Εθνική Κύπρου πριν την τελευταία προπόνηση ενόψει της αυριανής εκτός έδρας αναμέτρησης με την Εθνική Βελγίου.

«Στόχος μας τον αυριανό αγώνα είναι να κάνουμε το καλύτερο δυνατό παιχνίδι. Θεωρώ έχουμε κάνει βήματα προόδου τα τελευταία δυο χρόνια. Το πιο σημαντικό αύριο είναι να έχουμε καλή απόδοση. Αυτός είναι ο ξεκάθαρος στόχος. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να έχουμε καλή απόδοση στο γήπεδο. Είχα κάνει κάποιες δηλώσεις για τον προπονητή μου και ασφαλώς τις εννοοώ, μάλιστα με πειράζουν οι συμπαίκτες μου στα αποδυτήρια γι’ αυτά που έχω πει. Θεωρώ πως όλοι συμφωνούν μαζί μου για τον προπονητή που έχουμε, ασφαλώς δεν είναι δική μου απόφαση. Αν ήταν από εμένα θα ήθελα να μείνει».

Πως σκοπεύεις να αντιμετωπίσεις τον Αζάρ; «Όταν έχεις να αντιμετωπίσεις τέτοιους ποδοσφαιριστές πρέπει να είσαι 100% συγκεντρωμένος. Κάνοντας και λίγη πλάκα μπορεί και να του ρίξω και 1-2 κλωτσιές αλλά μέσα στα πλαίσια πάντα. Είναι ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στον κόσμο. Αν επιλεγώ να παίξω πιστεύω πως έχω τους τρόπους να τα καταφέρω να τον σταματήσω».

Η ιστοσελίδα της ΚΟΠ για τις δηλώσεις Τζέισον Δημητρίου αναφέρει: 

Ο Τζέισον Δημητρίου εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές στη Συνέντευξη Τύπου.

«Στόχος μας τον αυριανό αγώνα είναι να κάνουμε το καλύτερο δυνατό παιχνίδι. Θεωρώ έχουμε κάνει βήματα προόδου τα τελευταία δυο χρόνια. Το πιο σημαντικό αύριο είναι να έχουμε καλή απόδοση. Αυτός είναι ο ξεκάθαρος στόχος. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να έχουμε καλή απόδοση στο γήπεδο» ανέφερε ο Τζέισον.

Διαβάστε επίσης: 

Αζάρ: «Έτσι είναι για μας κόντρα στην Κύπρο…» – Όλα όσα είπε

Μαρτίνεζ: «Φρέσκοι με την Κύπρο…»

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



Το μεσημέρι της Δευτέρας καταχωρείται το αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή - Γίνονται οι τελευταίες αλλαγές

Το μεσημέρι της Δευτέρας καταχωρείται το αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή - Γίνονται οι τελευταίες αλλαγές

Το μεσημέρι της Δευτέρας αναμένεται να καταχωρηθεί στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο από τη νομική ομάδα του Γενικού Εισαγγελέα, αίτημα για παύση του Γενικού Ελεγκτή, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top