ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΦΡΑΓΜΑ ΚΟΥΡΡΗ: Τραγική η κατάσταση –‘Μα, αυτοί οι 1.500 ψαράδες πού πάνε και αφοδεύουν;’ –VIDEO

ΦΡΑΓΜΑ ΚΟΥΡΡΗ: Τραγική η κατάσταση –‘Μα, αυτοί οι 1.500 ψαράδες πού πάνε και αφοδεύουν;’ –VIDEO

Εικόνες που προκαλούν αηδία προβλήθηκαν σε ενημερωτική εκπομπή (Alpha – Ενημέρωση) την Τρίτη (19/11).

Πέραν από το γεγονός ότι συναντάς σκουπίδια που δεν μπορεί να βάλει ο ανθρώπινος νους, σύμφωνα με ρεπορτάζ που προβλήθηκε, υπάρχει ακόμα και τουαλέτα στην κοίτη του φράγματος.

Μάλιστα, ο κοινοτάρχης Άλασσας, Αιμίλιος Ττοφαλής, δήλωσε στην κάμερα του Alpha ότι οι εκατοντάδες ψαράδες που επισκέπτονται το φράγμα, αφοδεύουν εντός του φράγματος.

«Μα, αυτοί οι 1.000 - 1.500 ψαράδες που πάνε και αφοδεύουν. Δεν είναι μέσα στο φράγμα που πάνε και αφοδεύουν;» είπε ο κ. Ττοφαλής.

«Κάθε ηλίθιος, γαίδούρι…»
Πάντως, το ρεπορτάζ ανέδειξε και την ασυνεννοησία μεταξύ των αρμόδιων υπηρεσιών. Ενώ ο κ. Ττοφαλής αναφερόμενος στις προσπάθειες της κοινότητάς του να καθαρίσει το φράγμα, δήλωνε πως την ευθύνη για την καθαριότητα έχει το Τμήμα Υδάτων, ο διευθυντής της εν λόγω υπηρεσίας απέρριψε κάτι τέτοιο.

Ο Δρ Χαράλαμπος Χατζηπάκκος, είπε συγκεκριμένα: «Δεν πάει το τμήμα αναπτύξεως υδάτων. Αρμόδιοι και υπεύθυνοι κατά νόμον, με γνωμάτευση του Γενικού Εισαγγελέα, είναι η τοπική αυτοδιοίκηση. Αν κάποιος περιμένει ότι το Τμήμα Υδάτων θα έχει έναν στρατό από υπαλλήλους με 5-6 φορτηγά, με έναν εκσκαφέα και να γυρίζει τα αργάκια και τους ποταμούς της Κύπρου να μαζεύει τα σκουπίδια που κάθε ηλίθιος, γαϊδούρι επέταξε, νομίζω πρέπει να το ξεχάσετε».

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top