Το θέμα των εγγυήσεων θα συζητήσουν ε/κ και τ/κ κόμματα στο Λήδρα Πάλας

Το θέμα των εγγυήσεων θα συζητήσουν ε/κ και τ/κ κόμματα στο Λήδρα Πάλας

Το θέμα των εγγυήσεων θα συζητήσουν εκπρόσωποι ελληνοκυπριακών και τουρκοκυπριακών κομμάτων, κατά την συνάντησή τους στις 27 Νοεμβρίου, στο Λήδρα Πάλας, μετά από πρόταση του φιλοξενούντος Κόμματος Ενωμένη Κύπρος.
 

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πρεσβείας της Σλοβακίας στην Κύπρο, υπό την αιγίδα την οποίας διεξάγεται η συνάντηση, το θέμα της συζήτησης που έχει προταθεί είναι «Για να ζήσουν οι Κύπριοι μαζί, υπάρχει ανάγκη για εγγυητές; Αν δημιουργηθεί ένα νέο σύστημα ασφαλείας, ποιο θα πρέπει να είναι αυτό;».
 
Η συνάντηση των κομμάτων θα ξεκινήσει στις 10.30πμ ενώ αναμένεται να υπάρξει ανακοίνωση για τη συζήτηση γύρω στις 12.30 το μεσημέρι, καταλήγει η ανακοίνωση.

 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Το πασχαλινό μήνυμα με ξεκάθαρο πολιτικό νόημα - «Μαζί και ενωμένοι» - Βίντεο

ΠτΔ: Το πασχαλινό μήνυμα με ξεκάθαρο πολιτικό νόημα - «Μαζί και ενωμένοι» - Βίντεο

Λίγες ώρες πριν την Ανάσταση, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης απηύθυνε το καθιερωμένο πασχαλινό του μήνυμα προς τον κυπριακό λαό, στέλνοντας ευχές, αλλά και μηνύματα ενότητας, ελπίδας και συνέχισης του αγώνα για μια ελεύθερη και επανενωμένη Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE