ΚΥΠΡΙΑΚΟ: Μεγάλη δικοινοτική κινητοποίηση ενόψει της τριμερούς σε Προεδρικό και γραφείο Ακκιντζί

ΚΥΠΡΙΑΚΟ: Μεγάλη δικοινοτική κινητοποίηση ενόψει της τριμερούς σε Προεδρικό και γραφείο Ακκιντζί

strong>Μεγάλη δικοινοτική κινητοποίηση με την ευκαιρία της τριμερούς συνάντησης στις 25 Νοεμβρίου στο Βερολίνο θα πραγματοποιήσουν 80 και πλέον κοινωνικές οργανώσεις, κόμματα και φορείς την σήμερα Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου.

Συγκεκριμένα, στις 15:30 θα γίνει συγκέντρωση στην πύλη Κερύνειας κι στη συνέχεια θα πορευτούν προς το γραφείο του Μουσταφά Ακκιντζί όπου στις 16:00 θα επιδώσουν το ψήφισμα.

Ακολούθως, θα ξεκινήσει πορεία από το οδόφραγμα της οδού Λήδρας με κατεύθυνση προς το Προεδρικό Μέγαρο. Στις 18:00 θα γίνει η μεγάλη συγκέντρωση έξω από το Προεδρικό Μέγαρο και θα επιδοθεί στον πρόεδρο Αναστασιάδη το ψήφισμα και θα ακολουθήσει σύντομο καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

Μεταξύ των διοργανωτών είναι πολιτικά κόμματα, όπως το ΑΚΕΛ και το ΡΤΚ, εκπαιδευτικές συντεχνίες και συντεχνίες και συνδικάτα εργαζομένων, αλλά και οργανώσεις από πολλούς τομείς, όπως αγροτικές, αλλά και μη κυβερνητικές οργανώσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επιμένει ο Τατάρ: «Δεν τίθεται ζήτημα να αποδεχτώ συνέχιση των συνομιλιών από το Κραν Μοντανά»

Επιμένει ο Τατάρ: «Δεν τίθεται ζήτημα να αποδεχτώ συνέχιση των συνομιλιών από το Κραν Μοντανά»

Σε νέα συνέντευξή του, αυτή τη φορά στο αντιπολιτευόμενο πρακτορείο ειδήσεων ΑΝΚΑ, ο Ερσίν Τατάρ επανέλαβε ότι δεν τίθεται θέμα να συνεχίσει από το Κραν Μοντανά και υποστήριξε ότι το αίτημα για συνέχιση των διαπραγματεύσεων από το σημείο όπου είχαν διακοπεί δεν προήλθε από τον Γενικό Γραμματέα Γκουτέρες αλλά από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE