ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Χριστοφή την… άγχωσε για λίγο όμως επέστρεψε στην κορυφή η Κυρία!

Ο Χριστοφή την… άγχωσε για λίγο όμως επέστρεψε στην κορυφή η Κυρία!

Η Ανόρθωση πήρε άλλη μια νίκη στο «Παπαδόπουλος» επικρατώντας του Εθνικού με 2-1 χάρη στα δύο γκολ του ασταμάτητου Ράγιος, ο οποίος έφτασε τα 10 στο πρωτάθλημα. Την άγχωσε ο Εθνικός στο τέλος με το γκολ του Χριστοφή στο 88′

Με την νίκη της η Κυρία του Τιμούρ παραμένει αήττητη στο «Παπαδόπουλος» (4 νίκες μια ισοπαλία), έπιασε ξανά κορυφή μαζί με την Ομόνοια στους 21 βαθμούς και πλέον βλέπει το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Α’ Ημίχρονο

Με ξεκάθαρο πλάνο άρχισαν τον αγώνα οι δύο ομάδες. Η Κυρία πήρε τα ηνία του αγώνα από το πρώτο λεπτό ενώ ο Εθνικός με πεντάδα στην άμυνα κλείστηκε πίσω.

Η Ανόρθωση μετά το δεκάλεπτο ανέβασε ρυθμούς και απείλησε με μια κεφαλιά του Καλτσά στο 11′, ένα σουτ του Ράγιος στο 16′ και γενικά έβαζε πίεση χωρίς όμως να καταφέρνει να φτιάξει την ξεκάθαρη φάση.

Ο Ράγιος όμως πήρε τα πάνω του και μέσα σε τέσσερα λεπτά έδωσε ξεκάθαρο προβάδισμα στην Ανόρθωση με δύο γκολ. Στο 22′ δέχθηκε τρομερή κάθετη πάσα από Καλτσά και αφού πέρασε τον Μπογκατίνοφ σκόραρε προ κενής εστίας.

Στο 25′ ο Οκριασβίλι κέρδισε πέναλτι και ο Ισπανός το μετουσίωσε σε γκολ στο 26′ φτάνοντας έτσι τα 10 γκολ σε 9 ματς!

Στο ημίωρο ο Οκριασβίλι λίγο έλειψε να βάλει πανέμορφο γκολ με σουτ από το ύψος της περιοχής όμως ο Μπογκατίνοφ έκανε μεγάλη επέμβαση.

Το 2-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Β’ Ημίχρονο

Στην επανάληψη ο Οκριασβίλι ήταν αυτός που κυνήγησε με μανία το γκολ όμως η μπάλα δεν τον ήθελε.

Στο 56ο λεπτό η απευθείας εκτέλεση φάουλ του έφυγε μόλις έξω, ένα λεπτό μετά το πλασέ του μέσα στην περιοχή απέκρουσε ο Μπογκατίνοφ και στη συνέχεια βρήκε το δοκάρι ενώ στο 69′ έκανε όμορφο πλασέ όμως η μπάλα κτύπησε και στα δύο δοκάρια πριν απομακρυνθεί από τους αμυντικούς του Εθνικού!

Στη συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε κατακόρυφα όμως στο 88′ ο Εθνικός μείωσε σε 2-1 με εκπληκτικό σουτ του Χριστοφή όμως μέχρι το τέλος δεν άλλαξε κάτι και η Ανόρθωση πήρε το τρίποντο.

Ανόρθωση: Λόρια, Γκαλίτσιος, Αρτυματάς, Σίντενφελντ, Νταουσβίλι, Κατσιαράβα (70’Ντούρις), Ράγιος (70’Σαντίκ), Οκριασβίλι (76’Κοφί), Καλτσάς, Βργκοτς, Σελίν.

Εθνικός: Μπογκαντίνοφ, Γκλομπάρτ, Μιγκελίτο, Ντενίλσον, Λαμπάν, Μαρκόσκι, Κυπριανού, Χριστοφή, Α.Ηλία, Παπαγεωργίου (Μ.Ηλία), Μαρκόφσκι (46΄ Κονέ)

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Ανάβουν φλας από σήμερα πέντε νέες κάμερες τροχαίας στη Λεμεσό - Δείτε σε ποια σημεία

Μεγάλη Εβδομάδα: Tα πάθη του Κυρίου, μέχρι την Σταύρωση και την Ανάσταση - Οι Ιερές ακολουθίες και τα τροπάρια

Υποβάλλονται σήμερα οι υποψηφιότητες για Κοινοτάρχες και Κοινοτικούς Συμβούλους

Λίλι Ρόουζ Ντεπ: Ποζάρει στο Τόκιο με τη σύντροφό της - «Εγώ και η δικιά μου» - Δείτε φωτογραφίες



Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Τον λόφο του προεδρικού ανεβαίνουν το απόγευμα τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, σε μία συνεδρία πολύ σημαντική τόσο για τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, όσο και για τους υπουργούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top