ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Ritz - Τα πιο νόστιμα και αφράτα κράκερ είναι εδώ!

Ritz - Τα πιο νόστιμα και αφράτα κράκερ είναι εδώ!

Τα διάσημα κράκερς Ritz τώρα και στην Κύπρο! Αφράτα, βουτυρένια, τραγανά και φτιαγμένα με τα πιο αγνά συστατικά. Τα νέα αλμυρά κράκερς Ritz είναι ψημένα στον φούρνο, έχουν μοναδική γεύση και υφή που λιώνει στο στόμα.

Μπορείς να τα απολαύσεις μόνα τους, σαν βάση για να αλείψεις πάνω τους ό,τι σου αρέσει,  βουτηγμένα σε ντιπ ή σε πιατέλες με αλλαντικά και τυριά! Το τέλειο σνακ για να προσθέσεις πλούσια γεύση στις βραδιές με την οικογένεια και την παρέα!

Θα τα βρεις σε πρακτική συσκευασία των 200γρ. ή σε συσκευασία με 6 ξεχωριστά σακουλάκια, για να τα παίρνεις μαζί σου παντού!

Τα RITZ διαχειρίζεται η Tryfon Tseriotis LTD. Με ιστορία πέραν των 100 χρόνων, με βαθιά γνώση και απαράμιλλη εμπειρία στην αγορά τροφίμων, η Tryfon Tseriotis είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες υπηρεσιών και διανομής προϊόντων στην Κύπρο. Σε συνεργασία με εταιρείες διεθνούς εμβέλειας, η Tryfon Tseriotis προσφέρει προϊόντα υψηλής διατροφικής ποιότητας και αξίας στους καταναλωτές, με διαχρονικό όραμα να είναι πρωτοπόρος στην ανάπτυξη των brands της, στην λιανική αγορά στην Κύπρο.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Εντοπίστηκε πτώμα σε βραχώδη περιοχή - Βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης

Αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Εβελίνα Σκίτσκο: Είναι ερωτευμένη και μόλις μας έδειξε τον σύντροφο της



Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Στα βαθιά εισέρχεται το Κυπριακό, ενώ καθοριστικό θα είναι το επόμενο διάστημα μέχρι το τέλος Μαΐου. Η Μαρία Ανχέλα Ολγκίν ετοιμάζει βαλίτσες για μια σειρά από επισκέψεις σε χώρες της Ευρώπης, ξεκινώντας από το Βερολίνο ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί σε Παρίσι και Βρυξέλλες, με στόχο να διερευνήσει το ενδεχόμενο εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να συνεισφέρει στην προσπάθεια που καταβάλλουν τα ΗΕ, για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top