ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΑΡΝΑΚΑ – ΑΠΟΠΕΙΡΑ: Ο 38χρονος Κ.Χ. ο στόχος του εγκλήματος - Η Αστυνομία εξετάζει και υποθέσεις προστασίας –ΦΩΤΟ&VIDEO

ΛΑΡΝΑΚΑ – ΑΠΟΠΕΙΡΑ: Ο 38χρονος Κ.Χ. ο στόχος του εγκλήματος - Η Αστυνομία εξετάζει και υποθέσεις προστασίας –ΦΩΤΟ&VIDEO

Ο Κώστας Χαραλάμπους από τα Λιβάδια, άλλως «μαύρος», ήταν ο στόχος της εγκληματικής ενέργειας που σημειώθηκε γύρω στις 20:40 στην οδό Δημοσθένους στην Λάρνακα, κοντά στο λιμάνι.

Όσο για την κατάσταση της υγείας του 38χρονου που πλήγηκε από τρεις πυροβολισμούς, ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας και επικεφαλής του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων της πόλης, Χαράλαμπος Ζαχαρίου, ανέφερε ότι είναι σοβαρή και πως αναμένεται σχετική ενημέρωση από τους γιατρούς.

Ασφαλείς πληροφορίες του ThemaOnline αναφέρουν ότι η Αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο η απόπειρα φόνου να έχει να κάνει με προστασία νυκτερινών κέντρων της πόλης.

Όπως γράψαμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας, προς το μέρος του ρίφθησαν πέντε πυροβολισμοί και τον έπληξαν τρεις σφαίρες, με τις αρχικές πληροφορίες να αναφέρουν ότι τραυματίστηκε στο χέρι, στην περιοχή του προσώπου και στα πλευρά. Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Σε ό,τι αφορά τις συνθήκες υπό τις οποίες έγινε η απόπειρα φόνου, ο δράστης φέρεται να ήταν ένας και να άνοιξε πυρ τη στιγμή που ο Χαραλάμπους είχε σταματήσει το αυτοκίνητου σε χώρο της πολυκατοικίας όπου διαμένει.

Πάντως, ο κ. Ζαχαρίου στις τοποθετήσεις του στους δημοσιογράφους για τις συνθήκες της εγκληματικής ενέργειας τήρησε αυστηρά υπεύθυνη στάση, τονίζοντας ότι οι έρευνες είναι στα αρχικά τους στάδια.

Δείτε το VIDEO:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top