ΛΕΜΕΣΟΣ: Εκτελέστηκε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του 50χρονου -Έμεινε ορφανό ένα παιδί

ΛΕΜΕΣΟΣ: Εκτελέστηκε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του 50χρονου -Έμεινε ορφανό ένα παιδί

Εκτελέστηκε νωρίς το απόγευμα ένταλμα σύλληψης σε βάρος του 50χρονου οδηγού ρωσικής καταγωγής, που φέρεται να ευθύνεται για το θανατηφόρο τροχαίο με θύμα τον 27χρονο Παναγιώτη Χριστοφόρου από τη Λεμεσό, πατέρα ενός παιδιού.

Πλέον ο 50χρονος που οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ νοσηλεύεται υπό φρούρηση στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού (ορθοπεδικό τμήμα). Ο 50χρονος διαπιστώθηκε ότι φέρει τραύματα σε διάφορα μέρη του σώματος του, κάταγμα σπονδύλου και κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία στο ορθοπεδικό τμήμα του νοσοκομείου Λεμεσού.

Στην ουσία η σύλληψη είναι τυπική διαδικασία στην προκειμένη, καθώς τελεί τυπικά υπό κράτηση βάσει των προνοιών του νόμου.

Ο 50χρονος, ο οποίος ασχολείται με τα τραπεζικά, σύμφωνα με την Αστυνομία οδηγούσε το πολυτελές αυτοκίνητο του, με υπερβολική ταχύτητα και υπό την επήρεια αλκοόλης.

Σε προκαταρκτικό έλεγχο αλκοόλης που υποβλήθηκε η ένδειξη ήταν 111μg℅ αντί 22μg℅ που είναι το επιτρεπτό από το νόμο όριο.

Το δυστύχημα σημειώθηκε λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της 27ης Νοεμβρίου, στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας, προς Λεμεσό κοντά στην έξοδο της Μουταγιάκας, με θύμα τον 27χρονο Παναγιώτη Χριστοφόρου (βλ. φωτογραφία κάτω), που βρήκε ακαριαίο θάνατο.

Χριστιάνα Τσαγγάρη

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απογοητευμένος με τον ΔΗΣΥ ο Αναστασιάδης - Η επιστολή του προς την Αννίτα και η αναφορά σε «αποστασιοποίηση»

Απογοητευμένος με τον ΔΗΣΥ ο Αναστασιάδης - Η επιστολή του προς την Αννίτα και η αναφορά σε «αποστασιοποίηση»

Επιστολή στην Πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αννίτα Δημητρίου, με την οποία εκφράζει απογοήτευση για την "αποστασιοποίηση του κόμματος από τα πεπραγμένα της δεκαετούς διακυβέρνησης" του με τον ΔΗΣΥ, απέστειλε ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE