Χριστουγεννιάτικο παζαράκι Αλκυονίδων

Χριστουγεννιάτικο παζαράκι Αλκυονίδων

Δίπλα στις άπορες οικογένειες βρίσκεται και φέτος το Φιλανθρωπικό Σωματείο Αλκυονίδες επιδιώκοντας να δώσει στήριξη και χαρά σε συνανθρώπους μας που έχουν πραγματική ανάγκη τις γιορτινές μέρες των Χριστουγέννων.

Λαμβάνοντας υπόψη τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες πολλών οικογενειών, το Φιλανθρωπικό Σωματείο Αλκυονίδες διοργανώνει το καθιερωμένο Χριστουγεννιάτικο Παζαράκι με σκοπό την ανακούφιση όσο το δυνατό περισσότερων άπορων οικογενειών καλώντας το κοινό να στηρίξει μαζικά την εκδήλωση. 
Φέτος, το Παζαράκι των Αλκυονίδων, πραγματοποιείται την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Στροβόλου (Παλιό Δημαρχείο), από τις 10:00  το πρωί μέχρι τις 4:00 το απόγευμα. Στην εκδήλωση θα τραγουδήσουν παιδικές χορωδίες, ενώ υπάρχουν προς πώληση γλυκά, διάφορες χειροτεχνίες, κοσμήματα, γούρια κ.α.

Όλα τα έσοδα θα διατεθούν σε οικογένειες που χρειάζονται στήριξη.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θωρακίζεται» η Κύπρος με αποθέματα σιτηρών για 45 ημέρες - Τι ανακοίνωσε ο Χριστοδουλίδης

«Θωρακίζεται» η Κύπρος με αποθέματα σιτηρών για 45 ημέρες - Τι ανακοίνωσε ο Χριστοδουλίδης

Η Κυβέρνηση προχωρεί στην εξασφάλιση στρατηγικών αποθεμάτων σιτηρών, ικανών να καλύψουν τις ανάγκες της χώρας για περίοδο 45 ημερών, ανέφερε ο πρόεδρος Χριστοδουλίδης. Σημείωσε πως οι συγκεκριμένες ποσότητες, θα είναι ανεξάρτητες από τα αποθέματα που διατηρούνται για εμπορικούς σκοπούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE