LIFESTYLE

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τρίτη (03/12)

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τρίτη (03/12)

ΚΡΙΟΣ: Το πλανητικό σύστημα σήμερα είναι μπερδεμένο. Μην αφήνετε τη ζήλια να χαλάσει τη σχέση σας. Αποφύγετε εντάσεις και λογομαχίες με τον σύντροφο σας. Οι ρίξεις μπορεί να είναι οριστικές.

ΤΑΥΡΟΣ: Αφεθείτε στα χέρια της τύχης, μια και από σήμερα πολλά πράγματα αρχίζουν και πηγαίνουν καλύτερα. Καλές εξελίξεις αναμένονται σύντομα, τόσο στον αισθηματικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Τα άστρα θα  φέρουν στο προσκήνιο θέματα οικονομικής φύσεως που σας προκαλούν άγχος και απαισιοδοξία. Αρκετές καθυστερήσεις οικονομικών συναλλαγών και χρεών θα σας πιέσουν αρκετά. Μην επιβαρύνετε το σύντροφο σας με παράλογες ζήλιες και γκρίνιες.

KAPKINOΣ: Αποφύγετε περιττά έξοδα με το σημερινό πλανητικό σκηνικό. Τα επαγγελματικά σας απαιτούν πράγματα και πολύ περισσότερη εργασία από εσάς. Μην ανησυχείτε όμως, θα τα καταφέρετε και τα αποτελέσματα θα είναι προς όφελος σας μελλοντικά.

ΛΕΩΝ: Το πλανητικό σύστημα σήμερα θα είναι αρκετά ευνοϊκό μαζί σας. Ο σύντροφος της ζωής σας θα σας χαρίσει ρομαντικές στιγμές, αρκεί να μην τον απογοητεύσετε με τη συμπεριφορά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Το πλανητικό σύστημα σήμερα ευνοεί το αισθηματικό τομέα. Όσοι είστε μόνοι/μόνες  θα υπάρξουν ευκαιρίες για να κάνετε ένα καινούργιο ερωτικό ξεκίνημα, όμως στο τέλος θα προτιμήσετε να έχετε την ελευθερία σας να κινείστε όπως θέλετε.

ΖΥΓΟΣ: Το πλανητικό σύστημα σήμερα  και η θετική σας συναισθηματική διάθεση φαίνεται πως θα βοηθήσει ιδιαίτερα τις καθημερινές σας δραστηριότητες και τον ερωτικό τομέα. Ένας ερωτισμός θα πλανάται στην ατμόσφαιρα, ευνοϊκός και για τους αδέσμευτους του ζωδίου σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Συναρπαστικές περιπέτειες έρχονται στην επιφάνεια και φωτίζονται οι υψηλότεροι στόχοι σας. Με ρεαλισμό και αισιοδοξία, οργανώστε το πρόγραμμα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Με το σημερινό πλανητικό σκηνικό στο ζώδιο σας, κάποια καλά νέα στον εργασιακό σας χώρο θα σας χαροποιήσουν. Νέα γνωριμία στα αισθηματικά εγγυάται για τους αδέσμευτους μια ενδιαφέρουσα περίοδο.

ΑΙΓΟΚΑΙΡΟΣ: Μη δίνετε αφορμή για σχόλια με την εριστική συμπεριφορά σας. Εντάσεις και προστριβές δημιουργούν προβλήματα, τόσο στον αισθηματικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Φροντίστε να είστε υπομονετικοί με τους γύρω σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μη δίνετε αφορμή για σχόλια με την εριστική συμπεριφορά σας. Εντάσεις και προστριβές δημιουργούν προβλήματα, τόσο στον αισθηματικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Φροντίστε να είστε υπομονετικοί με τους γύρω σας.

ΙΧΘΕΙΣ: Απαλλαγείτε από εκκρεμότητες, ξεκουραστείτε και δώστε προσοχή στην υγεία σας. Αισθηματικά και οικονομικά προβλήματα σας φορτίζουν υπερβολικά και πρέπει να βρείτε επειγόντως τρόπους εκτόνωσης.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top