ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΑΠΟΠΕΙΡΑ 38ΧΡΟΝΟΥ - «Εν τον είδα…» - Πάει για το ράφι ο φάκελος της υπόθεσης

ΑΠΟΠΕΙΡΑ 38ΧΡΟΝΟΥ - «Εν τον είδα…» - Πάει για το ράφι ο φάκελος της υπόθεσης

Εκτόξευσε καταιγισμό πυροβολισμών κατά του 38χρονου Κώστα Χαραλάμπους, άλλως «μαύρου», το βράδυ της Τετάρτης (27/11), ωστόσο φαίνεται ότι θα τη γλυτώσει.

Ο λόγος για τον δράστη της απόπειρας δολοφονίας που διεπράχθη στη Λάρνακα και ο οποίος πέτυχε με πέντε σφαίρες τον Χαραλάμπους. Ο τελευταίος επέζησε από θαύμα, καθώς καμία απ΄ αυτές τις βολίδες δεν τον πέτυχε σε ζωτικό όργανο του σώματος.

Το θύμα της επίθεσης που νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας μετά από χειρουργικές επεμβάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, για την ώρα δεν είναι σε θέση να μιλήσει στους ανακριτές του ΤΑΕ Λάρνακας. Άλλωστε, έχει δεχθεί σφαίρα στη γνάθο όπου υποβλήθηκε σε επέμβαση.

Βέβαια, ο 38χρονος μίλησε προφορικά στους εξεταστές της υπόθεσης πριν μπει χειρουργείο, ωστόσο όταν ρωτήθηκε κατά πόσον αναγνώρισε τον δράστη είπε ότι «εν τον είδα…». Ούτε τα κλειστά κυκλώματα (CCTV) της περιοχής έριξαν φως. Όπως σημειώσαμε και σε προηγούμενα ρεπορτάζ, το οπτικό υλικό δεν είναι ιδιαίτερα διαφωτιστικό.

Λόγω του σκότους και του μη ικανοποιητικού φωτισμού που υπήρχε στην περιοχή, είναι πολύ δύσκολο ν’ αναγνωριστεί ξεκάθαρα το πρόσωπο που πυροβόλησε τον 38χρονο. Η απόπειρα φόνου έγινε στον ισόγειο χώρο στάθμευσης της πολυκατοικίας όπου διαμένει ο Μαύρος, στην οδό Δημοσθένους.

Εικάζεται λοιπόν πως ο φάκελος της υπόθεσης, κατά πάσα πιθανότητα, θα καταλήξει στο ράφι των ανεξιχνίαστων εγκληματικών ενεργειών.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top