ΚΛΕΙΝΕΙ το κεφάλαιο προπονητής στη Πάφο: «Απόψε υπογράφει»

ΚΛΕΙΝΕΙ το κεφάλαιο προπονητής στη Πάφο: «Απόψε υπογράφει»

Ο Πολύβιος Παλιούρας, μίλησε στην κάμερα της Cablenet πριν την έναρξη του αγώνα ανάμεσα σε Πάφο και Νέα Σαλαμίνα, για το θέμα προπονητή.

Οι τοποθέτηση του: 

«Η τελευταία πληροφόρηση που είχαμε, είναι πως απόψε θα έχουμε υπογραφή συμφωνίας με κάποιο προπονητή, αναμένουμε μέσα στο Σαββατοκύριακο να έρθει στην Κύπρο και θα τον έχουμε μαζί μας στο παιχνίδι της επόμενης εβδομάδας».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Ξεκίνησε η μάχη για το 2028-Το χρίσμα, οι φιλοδοξίες και ο κίνδυνος νέας ρήξης

ΔΗΣΥ: Ξεκίνησε η μάχη για το 2028-Το χρίσμα, οι φιλοδοξίες και ο κίνδυνος νέας ρήξης

Το πολιτικό ημερολόγιο μπορεί να γράφει ακόμη 2026, όμως στην Πινδάρου αρκετοί σκέφτονται ήδη το 2028. Και όσο περνά ο χρόνος, τόσο πιο καθαρό γίνεται ότι η μάχη για το Προεδρικό χρίσμα του Δημοκρατικού Συναγερμού δεν θα είναι μια απλή εσωκομματική διαδικασία, αλλά μια αναμέτρηση που θα επηρεάσει συνολικά την πορεία της παράταξης τα επόμενα χρόνια.

BEST OF TOTHEMAONLINE