ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τμ. Μετεωρολογίας: Ασανσέρ η θερμοκρασία τις επόμενες μέρες – Η πρόγνωση του καιρού μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου

Τμ. Μετεωρολογίας: Ασανσέρ η θερμοκρασία τις επόμενες μέρες – Η πρόγνωση του καιρού μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου

Χαλαρή βαροβαθµίδα επηρεάζει την περιοχή, ενώ ασθενής χαµηλή πίεση αναµένεται από τη ∆ευτέρα 09/12.

Το Σάββατο 07/12 ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις, κυρίως το µεσηµέρι και το απόγευµα. Οι άνεµοι θα πνέουν, το πρωί, κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί ασθενείς, 3 µποφόρ, για να καταστούν το απόγευµα, σταδιακά, κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 21 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και γύρω στους 11 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββαο 07/12, το βράδυ, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις, κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά µέχρι βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 6 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 9 στα παράλια και γύρω στον 1 βαθµό στα ψηλότερα ορεινά. Τοπικά στα ορεινά θα σχηµατιστεί παγετός.

Την Κυριακή 08/12, περίοδοι µε κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται µε συννεφιά, ενώ αναµένονται µεµονωµένες βροχές, κυρίως το απόγευµα και το βράδυ. Τη ∆ευτέρα 09/12, περίοδοι µε κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται µε συννεφιά, ενώ αναµένονται µεµονωµένες βροχές και καταιγίδες, κυρίως το µεσηµέρι και το απόγευµα. Την Τρίτη 10/12, περίοδοι µε κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται µε συννεφιά, ενώ αναµένονται µεµονωµένες βροχές.

Η θερµοκρασία δεν αναµένεται να σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή την Κυριακή, για να κυµανθεί λίγο πιο πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές. Τη ∆ευτέρα 09/12 θα σηµειώσει µικρή πτώση, ενώ την Τρίτη 10/12 θα παραµείνει στα ίδια επίπεδα, που είναι γύρω στις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top