ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Όπως και με «Κυρία» ή κάτι άλλο; Τι έχει στο μυαλό του ο ΤΙΜΩΡΗΜΕΝΟΣ Ιδιάκεθ για το ντέρμπι του Τσιρείου

Όπως και με «Κυρία» ή κάτι άλλο; Τι έχει στο μυαλό του ο ΤΙΜΩΡΗΜΕΝΟΣ Ιδιάκεθ για το ντέρμπι του Τσιρείου

Στα κάτω της είναι εδώ και δύο αγωνιστικές η ΑΕΚ, καθώς μετράει ισάριθμες ήττες, ενώ έχει να κερδίσει στο πρωτάθλημα εδώ και ένα μήνα (τελευταία νίκη 08 Νοεμβρίου με Δόξα).

Έτσι, η ομάδα του Ιμανόλ Ιδιάκεθ, μην θέλοντας να συνεχιστούν τα αρνητικά αποτελέσματα, πάει στο Τσίρειο Στάδιο για να κοντραριστεί με τον Απόλλωνα η ώρα 18:00 στο ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας.

Ο προπονητής, Ιμανόλ Ιδιάκεθ, έχει αναλύσει αρκετά τον αντίπαλο και… «βασανίσει» και το μυαλό του για το ποιο σύστημα και τι πρόσωπα θα εμπιστευθεί στην αρχική ενδεκάδα της ΑΕΚ.

Ένα σενάριο που φαντάζει πιθανό είναι να διατηρήσει την ίδια ενδεκάδα όπως με την Ανόρθωση και με σύστημα 4-3-3.  Ο Τόνιο να είναι κάτω από τα δοκάρια, Γκονζάλεθ και Μοϊσόφ στο κέντρο της άμυνας, Τρουγιόλς και Πλάνας στα αμυντικά άκρα, με Κάσες και Σάστρε ως ανασταλτικά χαφ, με τον Χέφελ πιο μπροστά τους, στα «φτερά» της επίθεσης οι Γιάννου και Τέτε με Τριακόφσκι στην κορυφή της επίθεσης.

Στο σενάριο που ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ επιλέξει τριάδα στην άμυνα, τότε ο Ρουίθ διεκδικεί θέση στο βασικό σχήμα της ΑΕΚ.

Ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ δεν μπορεί να υπολογίζει στους Ακοράν και Σπόλιαριτς.  Ο Ισπανός κόουτς της ΑΕΚ είναι τιμωρημένος, μετά από 3 κίτρινες κάρτες που αντίκρισε απο διαιτητές στον πάγκο της ομάδας, έται θα βρίσκεται στην ανστολική κερκίδα του Τσιρείου Σταδίου σήμερα.  Κοουτσάρισμα θα κάνει στον πάγκο της ΑΕΚ ο βοηθός προπονητής, Μάριο Γκιμπανέλ, έχοντας μαζί του και τον Ηλία Χαραλάμπους.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο ξανά προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ Μαρία Άνχελα Ολγκίν για συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κα τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top