ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έτσι αντέδρασαν… online οι παίκτες της Ομόνοιας (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Έτσι αντέδρασαν… online οι παίκτες της Ομόνοιας (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Η Ομόνοια όπως σε κάθε αγωνιστική δημοσιεύει τις αναρτήσεις των παικτών της μετά το νικηφόρο ματς με Νέα Σαλαμίνα.

Αναλυτικά:

Σημαντική νίκη πέτυχε ψες η ομάδα μας, νίκη η οποία την έφερε στην πρώτη θέση. Το γεγονός αυτό σκόρπισε χαρά και ικανοποίηση στις τάξεις της ομάδας, με τους ποδοσφαιριστές να στέλνουν τα δικά τους μηνύματα στον κόσμο μέσω των αναρτήσεών τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μίκαελ Ορτέγα

Σταθερά ανοδική πορεία έχει ο Κολομβιανός μέσος και το επιβεβαίωσε με άλλη μία καλή εμφάνιση και γκολ στον χθεσινό αγώνα. Μετά το τέλος του παιχνιδιού ανέβασε δύο stories με το goal scoring του και με φωτογραφία από τον πανηγυρισμό τους γράφοντας «Ευχαριστώ το Θεό». Συνέχισε αναρτώντας βίντεο με το γκολ του, συνοδεύοντας το με τη λεζάντα «Εμπιστοσύνη στον Θεό ανά πάσα στιγμή, Ευχαριστώ τον Θεό, Πάμε».

Έρικ Μποτεάκ

Γκολ και ασίστ για τον Γάλλο εξτρέμ στον χθεσινό αγώνα. Ανέβασε βίντεο από το τέρμα που πέτυχε και έγραψε «Άλλη μία φανταστική απόδοση για την ομάδα!! 3 βαθμοί. Ευχαριστώ τους οπαδούς για την υποστήριξη».

Γιόρντι Γκόμεθ

Άλλο ένα γκολ και μία ασίστ πρόσθεσε στο ενεργητικό του και ο Ισπανός μέσος. Ανήρτησε φωτογραφία με το τελικό σκορ και πανηγυρικό στιγμιότυπο από το γκολ του επισημαίνοντας από κάτω τους +3 βαθμούς που έφερε η όγδοη φετινή επιτυχία της ομάδας μας.

Ματ Νταρμπισάιαρ

«Ακόμα ένα φανταστικό αποτέλεσμα στην πορεία μας» ήταν το σχόλιο του Άγγλου επιθετικού και αρχηγού της ομάδας μας για τη χθεσινή επιτυχία.

Τιάγκο Φερέιρα

Φωτογραφίες από τους πανηγυρισμούς και βίντεο από την εξέδρα ανέβασε ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός που χάρηκε δέοντος τη νίκη. «Δόξα το Θεό! Ακόμα μία νίκη!» ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο ενώ αργότερα έγραψε «Σημαντικό παιχνίδι, σπουδαία νίκη. Μπράβο παιδιά».

Φάνος Κατελάρης   

Χαρούμενος και ο Κύπριος μέσος. Μετά τη νίκη της ομάδας ανέβασε φωτογραφία με το σκύλο του εμφανώς σε καλή διάθεση μετά το τρίποντο που έφερε την ομάδα στην 1η θέση.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου προχώρησε η Αστυνομία, αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη, ανεβάζοντας το σύνολο των προσώπων στα εννέα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top