ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έκαμψε την αντίσταση του ΑΠΟΠ ο ΑΠΟΕΛ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ – ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ)

Έκαμψε την αντίσταση του ΑΠΟΠ ο ΑΠΟΕΛ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ – ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ)

Ο ΑΠΟΕΛ ήταν ο νικητής στην αναμέτρηση κόντρα στον ΑΠΟΠ με σκορ 78-63, σε παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στο Λευκόθεο στάδιο στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της ΟΠΑΠ Basket League.

Ως Ο ACS MVP of the game αναδείχθηκε ο Τζάρβις Γκάρετ με 26 πόντους (3 τρίποντα, 4 ριμπάουντ, 6 ασσίστ).

Ισορροπημένο ήταν το παιχνίδι στα πρώτα στάδια του. Στο 5’ ο ΑΠΟΠ ήταν μπροστά με 12-10, ενώ με το τέλος της περιόδου ο ΑΠΟΕΛ προηγήθηκε με 17-16.

Παρόμοια ήταν η εικόνα και στην συνέχεια όπου στο 15’ οι «γαλαζοκίτρινοι» ήταν μπροστά με 25-23, ενώ με την ολοκλήρωση του ημιχρόνου η ομάδα της Πάφου πήρε προβάδισμα με 32-20.

Χωρίς μεγάλες διαφορές συνεχίστηκε ο αγώνας στην γ’ περίοδο. Στα μέσα της ο ΑΠΟΠ είχε το προβάδισμα με +6 (49-43), ενώ έπειτα ο ΑΠΟΕΛ ήταν βελτιωμένος και με το τέλος της περιόδου ήταν μπροστά με 57-54.

Το ανέβασμα των «γαλαζοκιτρίνων» συνεχίστηκε στο δ’ δεκάλεπτο, όπου στο 37’ το σκορ πήγε στο 71-61, ενώ με το φινάλε της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 78-63.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 17-16, 30-32, 57-54, 78-63.

ΑΠΟΕΛ (Νικόλας Παπαδόπουλος): Γκάρετ 26 (3), Ντέντι 5, Γιανναράς 19 (5), Κοιλαράς, Φράιντεϊ 9 (1), Κωνσταντίνου, Παναγιώτου, Κούνας 12 (2), Λοϊζίδης 3, Γκρέιβς 4.

ΑΠΟΠ (Μάρκος Ασωνίτης): Στόβερ 4, Χ. Δημητρίου, Τέιλορ 27 (5), Αγγελάκος 7 (1), Χιλ 16 (3), Κωστή, Σταύρου, Τόμας 5, Α. Δημητρίου 4, Μαυρομμάτης.

Δείτε ΕΔΩ τα στατιστικά του αγώνα…

Πηγή: cbf.basketball

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top