ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σηκώνουν μανίκια ενόψει Νέας Σαλαμίνας – Στην… «πρίζα» ο Ιδιάκεθ

Σηκώνουν μανίκια ενόψει Νέας Σαλαμίνας – Στην… «πρίζα» ο Ιδιάκεθ

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ Λάρνακας απολαμβάνουν και σήμερα το ρεπό τους, όμως από τη Δευτέρα (18/11) σηκώνουν και πάλι μανίκια, αφού θα επιστρέψουν στις προπονήσεις για να αρχίσουν ουσιαστικά την προεοτιμασία τους για Σαββατιάτικο (23/11) δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον… «κακό τους δαίμονα», Νέα Σαλαμίνα.

Ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ κάθεται σε… «αναμμένα κάρβουνα», αναμένοντας τα νεότερα για τους (αρκετούς) τραυματίες που υπάρχουν στην ομάδα, οι οποίοι θα κάνουν αγώνα δρόμου για να προλάβουν να δηλώσουν παρών.

Εξαιρετικά αμφίβολη πάντως είναι η συμμετοχή των Τρισκόφσκι και Ακοράν, οι οποίοι θα προσπαθήσουν να ανεβάσουν στροφές στις προπονήσεις, ενώ περισσότερες πιθανότητες για να είναι στην αποστολή έχουν οι Μοϊσόφ, Σάστρε, Γιάννου και Αναστασίου.

Το όλο σκηνικό σχετικά με το ποιοι θα είναι διαθέσιμοι και ποιοι όχι, αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά μέχρι την προπόνηση της ερχόμενης Πέμπτης (21/11), την προτελευταία πριν το ματς στο «Αμμόχωστος»…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top