Άνετη νίκη για τον Απόλλωνα με κορυφαίο τον Ρόμπερτ Λιούις (ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ)

Άνετη νίκη για τον Απόλλωνα με κορυφαίο τον Ρόμπερτ Λιούις (ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ)

Σημαντική εντός έδρας νίκη σημείωσε ο Απόλλωνας, ο οποίος στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της ΟΠΑΠ Basket League, επικράτησε στο «Apollon Arena» της Ομόνοιας με 96-81.

Ως ο ACS MVP of the game αναδείχθηκε ο Ρόμπερτ Λιούις με 26 πόντους (3 τρίποντα, 3 ριμπάουντ, 4 ασσίστ).

Ο Απόλλων μπήκε δυνατά στον αγώνα και στο 7’ ήταν μπροστά με 23-13, ενώ το τέλος της περιόδου τον βρήκε να προηγείται με 32-19.

Παρόμοια ήταν η εικόνα στην συνέχεια, με τους «γαλάζιους» στο 15’ να προηγούνται με 39-29 και με το τέλος του ημιχρόνου με 54-35.

Μέχρι το 25’ το σκορ ήταν στο 63-44, ενώ στην συνέχεια οι «πράσινοι» ήταν ανεβασμένοι και μέχρι το φινάλε της περιόδου μείωσαν σε 69-55.

Ο Απόλλωνας διατήρησε στη συνέχεια το προβάδισμα του, καταφέρνοντας με την λήξη του αγώνα να επικρατήσει με 96-81.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 32-19, 54-35, 69-55, 96-81.

Απόλλων (Αντώνης Κωνσταντινίδης): Χάινς 4, Οράιλι 13 (3), Λιούις 26 (3), Ηλιάδης 8 (1), Τζάξον 22 (4), Ντάγκλας 15, Ελευθερίου 7, Τομπάζος, Ζντράβιτς 1, Γεωργίου.

Ομόνοια (Δημήτρης Κουκούρης): Μπριτ 8, Νίκολς 35 (4), Μάρκου 3 (1), Κάμπελ 9 (1), Κάφι 14, Τρετιακόβ 5 (1), Γκιλ 7.

** Δείτε ΕΔΩ τα στατιστικά του αγώνα…

Πηγή: cbf.basketball

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

Παρά τις δυσκολίες και την αδιάλλακτη τουρκική στάση, παραμένουμε προσηλωμένοι και θα πράξουμε ό,τι είναι δυνατόν στη μεγάλη προσπάθεια για επανένωση της Κύπρου, δήλωσε το Σάββατο, ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση «Your Europe, Your Future: A dialogue with Youth», με την ευκαιρία της Ημέρας της Ευρώπης, που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Αριστείας CYENS.

BEST OF TOTHEMAONLINE