Άνετη νίκη για τον Απόλλωνα με κορυφαίο τον Ρόμπερτ Λιούις (ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ)

Άνετη νίκη για τον Απόλλωνα με κορυφαίο τον Ρόμπερτ Λιούις (ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ)

Σημαντική εντός έδρας νίκη σημείωσε ο Απόλλωνας, ο οποίος στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της ΟΠΑΠ Basket League, επικράτησε στο «Apollon Arena» της Ομόνοιας με 96-81.

Ως ο ACS MVP of the game αναδείχθηκε ο Ρόμπερτ Λιούις με 26 πόντους (3 τρίποντα, 3 ριμπάουντ, 4 ασσίστ).

Ο Απόλλων μπήκε δυνατά στον αγώνα και στο 7’ ήταν μπροστά με 23-13, ενώ το τέλος της περιόδου τον βρήκε να προηγείται με 32-19.

Παρόμοια ήταν η εικόνα στην συνέχεια, με τους «γαλάζιους» στο 15’ να προηγούνται με 39-29 και με το τέλος του ημιχρόνου με 54-35.

Μέχρι το 25’ το σκορ ήταν στο 63-44, ενώ στην συνέχεια οι «πράσινοι» ήταν ανεβασμένοι και μέχρι το φινάλε της περιόδου μείωσαν σε 69-55.

Ο Απόλλωνας διατήρησε στη συνέχεια το προβάδισμα του, καταφέρνοντας με την λήξη του αγώνα να επικρατήσει με 96-81.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 32-19, 54-35, 69-55, 96-81.

Απόλλων (Αντώνης Κωνσταντινίδης): Χάινς 4, Οράιλι 13 (3), Λιούις 26 (3), Ηλιάδης 8 (1), Τζάξον 22 (4), Ντάγκλας 15, Ελευθερίου 7, Τομπάζος, Ζντράβιτς 1, Γεωργίου.

Ομόνοια (Δημήτρης Κουκούρης): Μπριτ 8, Νίκολς 35 (4), Μάρκου 3 (1), Κάμπελ 9 (1), Κάφι 14, Τρετιακόβ 5 (1), Γκιλ 7.

** Δείτε ΕΔΩ τα στατιστικά του αγώνα…

Πηγή: cbf.basketball

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE - Προσγειώθηκε στην Αλάσκα ο Πούτιν - «Θέλω κατάπαυση του πυρός σήμερα» είπε ο Τραμπ

LIVE - Προσγειώθηκε στην Αλάσκα ο Πούτιν - «Θέλω κατάπαυση του πυρός σήμερα» είπε ο Τραμπ

Η παγκόσμια κοινότητα στέφει το βλέμμα της στην Αλάσκα, όπου ο Ντόναλντ Τραμπ και ο Βλαντιμίρ Πούτιν θα βρεθούν τετ-α-τετ σε μια ιστορική συνάντηση κορυφής. Με φόντο τον πόλεμο στην Ουκρανία, οι δύο ηγέτες κάθονται στο ίδιο τραπέζι επιδιώκοντας «ένα νέο μομέντουμ» στις σχέσεις Ουάσιγκτον–Μόσχας. Δείτε όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE