ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μαγεία ο Φερστάπεν στο Γκραν Πρι της Βραζιλίας, «τραγωδία» η Ferrari! (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Μαγεία ο Φερστάπεν στο Γκραν Πρι της Βραζιλίας, «τραγωδία» η Ferrari! (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Ο Μαξ Φερστάπεν ήταν άψογος στην Βραζιλία και πήρε την καρό σημαία, με τους Πιερ Γκάσλι, Λιούις Χάμιλτον να συμπληρώνουν το βάθρο. «Τραγωδία» για τις δύο Ferrari που χτύπησαν μεταξύ τους.

Έκλεψε την παράσταση στην Βραζιλία ο Μαξ Φερστάπεν!

Ο ταλαντούχος οδηγός της Red Bull Racing πήρε μία μεγάλη νίκη σε ένα εντυπωσιακό και γεμάτο σασπένς Γκραν Πρι, με τους Πιερ Γκάσλι με Honda και Λιούις Χάμιλτον με Mercedes να συμπληρώνουν την τριάδα και το βάθρο!

Ο Ολλανδός πιλότος ήταν εξαιρετικός σε όλο το Γκραν Πρι και τερμάτισε από εκεί που ξεκίνησε, από την πρώτη θέση καθώς δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στους διώκτες του να τον πλησιάσουν.

Πίσω από τον Φερστάπεν τερμάτισε ο Πιερ Γκάσλι, ο οποίος είδε τη μία ευκαιρία μετά την άλλη να του παρουσιάζεται μπροστά του και με μεγάλη εμφάνιση να ανεβαίνει στο δεύτερο σκαλί του βάθρου, ενώ ο παγκόσμιος πρωταθλητής Λιούις Χάμιλτον να παίρνει την τρίτη θέση.

Σε… τραγωδία εξελίχθηκε το Γκραν Πρι της Βραζιλίας, από την άλλη μεριά, για την Ferrari καθώς οι δύο της οδηγοί (Φέτελ, Λεκλέρκ) συγκρούστηκαν μεταξύ τους και στη συνέχεια αποχώρησαν!

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top