ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Επ. Αμμοχώστου: Συνελήφθη ο 38χρονος εμπρηστής του εκσκαφέα

Επ. Αμμοχώστου: Συνελήφθη ο 38χρονος εμπρηστής του εκσκαφέα

Σύλληψη 38χρονου σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση εμπρησμού εκσκαφέα

Στη σύλληψη 38χρονου σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση εκσκαφέα προχώρησαν την Τρίτη 17/12 μέλη της Αστυνομίας στην επαρχία Αμμοχώστου.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, η φωτιά στον μικρό εκσκαφέα, αξίας 7,000 ευρώ, τέθηκε κακόβουλα γύρω στις 2.30 το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής, 15 Δεκεμβρίου, ενώ αυτός βρισκόταν σταθμευμένος σε ιδιωτικό χώρο στην περιοχή Παραλιμνίου. Τη φωτιά, από την οποία καταστράφηκε ολοσχερώς ο εκσκαφέας, κατέσβησαν μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ενώ μέλη της Αστυνομίας διενήργησαν εξετάσεις στη σκηνή, από όπου παρέλαβαν διάφορα τεκμήρια.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 38χρονου, ο οποίος συνελήφθη γύρω στις 10.20 την Τρίτη 17/12 το βράδυ, βάσει Δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Τις εξετάσεις συνεχίζει το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

*Φωτογραφία αρχείου 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top