ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπεργκ: «Δείξαμε ΠΟΙΟΤΗΤΑ…» – Η διπλωματική απάντηση για… πρωτάθλημα και η εξήγηση για Μίκου

Μπεργκ: «Δείξαμε ΠΟΙΟΤΗΤΑ…» – Η διπλωματική απάντηση για… πρωτάθλημα και η εξήγηση για Μίκου

Όλα όσα είπε ο Χένινγκ Μπεργκ μετά το τέλος του ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ, στη διάσκεψη τύπου.

Αναλυτικά: 

«Είμαι χαρούμενος με τη νίκη και την απόδοση των παικτών. Καταφέραμε να συνδυάσουμε και τα δύο. Παίξαμε φανταστικά επιθετικά με κίνηση και ποιότητα. Η ΑΕΚ είναι ομάδα με ποιότητα, αν τους δώσει το χώρο θα κρατήσει την μπάλα. Καταφέραμε με πιέσεις να κλέψουμε μπάλες και να μετατρέψουμε το όπλο της ΑΕΚ σε δικό μας. Έχουμε ακόμα πολλά παιχνίδια και δεν είμαστε ακόμα στα μέσα της σεζόν. Είμαι ικανοποιημένος με τον τρόπο που δουλεύει η ομάδα. Με τη δίψα των παικτών. Δείξαμε ποιότητα και στα δύο ημίχρονα. Η νίκη είναι μία καλή ευκαιρία να κάνει ο κόσμος χαρούμενος γιορτές και να χαίρετε για την ομάδα. Εμείς θα ξεκουραστούμε λίγες μέρες, όμως είμαστε αναγκασμένοι να προετοιμαστούμε για το ντέρμπι με τον Απόλλωνα μετά».

Για το αν θα μιλήσει για το πρωτάθλημα: «Η ομάδα βελτιώνεται. Από το καλοκαίρι σημειώσαμε σημαντική πρόοδο. Όλοι είναι βοηθητικοί ώστε η Ομόνοια να είναι ο σύλλογος που πρέπει να είναι. Οι διαφορές δεν είναι τόσο μεγάλες. Σήμερα έπρεπε να τελειώσει το ματς με 5-1 και τελείωσε 3-2. Αναγκάστηκα να πάρω μία σκληρή ομάδα για τον Μίκου όμως έπρεπε να το κάνω για το καλό της ομάδας. Δεν υπερέχουμε από τις άλλες ομάδες για να πω κάτι περισσότερο. Θέλω να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο. Όσο ο κόσμος βλέπει τους παίκτες να έχουν αυτή την απόδοση θα έρχεται στο γήπεδο. Έχουμε δύσκολα παιχνίδια μετά με τον Απόλλωνα και την Πάφο».

Μίλησε και για τον Κακουλλή: «Θα ήταν καλό αν δώσω τα εύσημα στον Κακουλλή. Δούλεψε σκληρά, πίεσε τον αντίπαλο. Δουλεύει καθημερινά και η σημερινή σπουδαία εμφάνιση αποτελεί επιβράβευση για τον ίδιο».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλη Τρίτη: Τι γιορτάζουμε σήμερα – Τα μαθήματα από τις δύο παραβολές και τα έθιμα της ημέρας

Βεγγαλικά σε περίπτερα: Ποια δικαιούνται να διατίθενται - Μπορούν να πωλούνται σε ανήλικους;

«Ω γλυκύ μου… κρέας»: Έρχεται νέα αύξηση στο χοιρινό – Στα ύψη το αρνί - Τρέχουν να προλάβουν την αργία της Πρωτομαγιάς οι καταναλωτές

Survivor 2024: Το... πολεμικό κλίμα και ο δεύτερος μονομάχος - Δείτε βίντεο

Καιρός: Αλαλούμ με σκόνη, θερμοκρασία που ανεβαίνει και… βροχές – Ίσως και χαλάζι



ΔΗΣΥ: Νούμερο ένα προτεραιότητα η συσπείρωση του κόμματος - Έκλεισε το κεφάλαιο για τις διαγραφές

ΔΗΣΥ: Νούμερο ένα προτεραιότητα η συσπείρωση του κόμματος - Έκλεισε το κεφάλαιο για τις διαγραφές

Με πρωταρχικό στόχο την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συσπείρωση του κόμματος, ο ΔΗΣΥ βάζει πλώρη για τις Ευρωεκλογές με στόχο την πρωτιά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top