ΛΑΡΝΑΚΑ – ΤΡΟΧΑΙΟ: Κάταγμα επιγονατίδας για τον… παράνομο μοτοσικλετιστή

ΛΑΡΝΑΚΑ – ΤΡΟΧΑΙΟ: Κάταγμα επιγονατίδας για τον… παράνομο μοτοσικλετιστή

Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε σοβαρά ο μοτοσικλετιστής, ο οποίος ενεπλάκη το πρωί της Δευτέρας (23/12 – 10:30) σε τροχαίο στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με αρμόδια πηγή, ο μοτοσικλετιστής που οδηγούσε μοτοσικλέτα έξι αλόγων, υπέστη κάταγμα επιγονατίδας.

Θετικό είναι επίσης ότι φορούσε κράνος ασφαλείας.

Πάντως, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο δικυκλιστής δεν είχε άδεια οδήγησης μοτοσικλέτας, ούτε ασφάλεια, ενώ η μηχανή ήταν δηλωμένη ως ακινητοποιημένη.

Σε ό,τι αφορά τις συνθήκες του τροχαίου που σημειώθηκε στην λεωφόρο Γρίβα Διγενή στην Λάρνακα, ο μοτοσικλετιστής κινείτο δεξιά στην αριστερή λωρίδα, προσπερνώντας τα αυτοκίνητα από το πλάι, όταν όχημα που βγήκε από πάροδο συγκρούστηκε μαζί του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπόθεση Φαίδωνος: Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες – Πέραν των δέκα καταθέσεων έχουν εξασφαλίσει οι Αρχές

Υπόθεση Φαίδωνος: Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες – Πέραν των δέκα καταθέσεων έχουν εξασφαλίσει οι Αρχές

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το ανακριτικό έργο της Αστυνομίας αναφορικά με την υπόθεση του Φαίδωνα Φαίδωνος, με τους ανακριτές να συνεχίζουν τη λήψη καταθέσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE