Ελένη Θεοχάρους: ‘Αυτό το παιδάκι το χειρούργησα… είχε μια σφαίρα στο κεφάλι’ -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ελένη Θεοχάρους: ‘Αυτό το παιδάκι το χειρούργησα… είχε μια σφαίρα στο κεφάλι’ -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ένα tweet με σημασία και δόση ειρωνείας σε όσους την επικρίνουν επειδή δεν αποδέχεται τις πολιτικές του Ισραήλ…

Ο λόγος για την Ελένη Θεοχάρους. Η πρόεδρος της Αλληλεγγύης κοινοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter φωτογραφίες που παρουσιάζουν την ίδια να αξιολογεί την κατάσταση ενός παιδιού με σοβαρό τραύμα.

Σύμφωνα με συνοδευτικό της σχόλιο, πρόκειται για παιδί (προφανώς αραβικής καταγωγής), το οποίο όπως εξηγεί χειρούργησε όταν είχε δεχθεί σφαίρα στο κεφάλι.

Και προσθέτει πως αφιερώνει τις φωτογραφίες σε όσους την διαγράφουν επειδή δεν αποδέχεται τις πολιτικές του Ισραήλ.

Αυτούσιο το μήνυμά της: «Αυτό το παιδάκι όταν το χειρούργησα, το είχαν πυροβολήσει, είχε μία σφαίρα στο κεφάλι και σίγουρα δεν ήταν τρομοκράτης. Ελπίζω να μην έγινε... ( οι φωτογραφίες αφιερωμένες σε όσους με διαγράφουν γιατί δεν αποδέχομαι τις πολιτικές του Ισραήλ)».

Δείτε τις φωτογραφίες:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Τα 50χρονα, το «κράτος μαφία» και οι εσωκομματικές διαφοροποιήσεις που άνοιξε το πόρισμα, για τον Νίκο Αναστασιάδη

ΔΗΣΥ: Τα 50χρονα, το «κράτος μαφία» και οι εσωκομματικές διαφοροποιήσεις που άνοιξε το πόρισμα, για τον Νίκο Αναστασιάδη

Όταν την περασμένη εβδομάδα, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ, Δημήτρης Δημητρίου, προέβαινε στη δήλωση ότι θα ήταν καλό ο Νίκος Αναστασιάδης να διευκολύνει το κόμμα και να απέχει από τα συλλογικά όργανα, ερωτηθείς κατά τη διάρκεια του podcast Legal Matters και κληθείς να σχολιάσει την τοποθέτηση του Χρίστου Πουργουρίδη, ελάχιστοι αντιλήφθηκαν ότι εκείνη τη στιγμή άνοιγε μια συζήτηση την οποία η Πινδάρου προσπαθούσε εδώ και μήνες να κρατήσει πίσω από κλειστές πόρτες.

BEST OF TOTHEMAONLINE