Ξέσπασε φωτιά κοντά στο λιμάνι Λεμεσού - Αναφορές για δυνατές εκρήξεις
Υπό έλεγχο τέθηκε η φωτιά που ξέσπασε στη Λεμεσό το βράδυ της Τρίτης (6/5), ωστόσο στο σημείο παραμένουν δυνάμεις πυρόσβεσης για άμεση ανταπόκριση.
Αν ο Γάλλος δεν είχε δεσμεύσεις με τον Άρη (έχει συμβόλαιο για άλλους έξι μήνες), θα ήταν ήδη στο Κολόσσι, αφού αρέσουν πολύ τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του στον Αυγουστή.
Και για την περίπτωση Ντιγκινί, ισχύει αυτό που γράψαμε πριν μερικά 24ωρα για τον Τόνσο, ότι στον Απόλλωνα δεν… βάζουν όλα τα λεφτά τους σε ένα παίχτη.
Όπως σημειώνουν, έχουν δυο-τρεις υποψηφιότητες για τις δυο θέσεις ενίσχυσης, που είναι σε προτεραιότητα (για κορυφή της επίθεσης και κεντρικό χαφ με δημιουργικές ικανότητες).
Επανέρχονται στο ντέρμπι με την Ομόνοια οι Μάρκοβιτς, Ζελάγια που ήταν τιμωρημένοι. Ο Ενσούε είναι αμφίβολος, θα ξεκαθαρίσει την Παρασκευή αν θα είναι διαθέσιμος. Οι Φακούντο, Γκακπέ και Γιούστε έχουν αρκετές πιθανότητες να υπολογίζονται.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις