ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Χαραλάμπους: «Σαν προπονητής μου είπαν να…» – Τι είπε ο Τόνιο για Ολυμπιακό και την αλλαγή στον πάγκο

Χαραλάμπους: «Σαν προπονητής μου είπαν να…» – Τι είπε ο Τόνιο για Ολυμπιακό και την αλλαγή στον πάγκο

Δημοσιογραφική διάσκεψη παρέθεσε το μεσημέρι της Πέμπτης (02-01-2020) η ΑΕΚ ενόψει της αναμέτρησης της 15ης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όλα όσα ειπώθηκαν από τον προπονητή, Ηλία Χαραλάμπους, καθώς και τον τερματοφύλακα, Τόνιιο.

Ηλίας Χαραλάμπους: 

Αρχική τοποθέτηση: «Χρόνια πολλά και καλή χρονιά με υγεία σε όλο τον κόσμο. Στους οπαδούς της ομάδας, ελπίζω το 2020 να φέρει χαρές και επιτυχείς στην ομάδα. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Προετοιμαστήκαμε κατάλληλα όλη την βδομάδα είμαστε έτοιμοι με ξεκάθαρο στόχο τους τρεις βαθμούς».

Πρώτη φορά αναλαμβάνεις ως πρώτος προπονητής. Υπάρχουν δυσκολίες; «Μου ζητήθηκε από την διοίκηση να αναλάβω την ομάδα και αποδέχτηκα αυτή την πρόκληση. Αν δεν πίστευα στην ομάδα δεν θα αποδεχόμουν την πρόταση. Είμαι για τα δύσκολα».

Με ποια κριτήρια έγινε η επιλογή του βοηθού; «Είναι προσωπική επιλογή ο Χούλιο. Την μέρα που ανέλαβα σαν προπονητής μου είπαν να αναλάβω να βρω βοηθό και η πρώτη μου σκέψη ήταν στον Χούλιο».

Πως θα προχωρήσει η ΑΕΚ στο κομμάτι της ενίσχυσης; «Ανταλλάξαμε απόψεις με τον νέο τεχνικό διευθυντή, ακόμη δεν καταλήξαμε στο πόσες προσθήκες θα γίνουν. Παρακολούθησε πολλά παιχνίδια και σε λίγες μέρες θα έχουμε ένα πιο καθαρό πλάνο για το πως θα προχωρήσουμε στο μεταγραφικό κομμάτι».

Τόνιο:

Αρχική τοποθέτηση: «Έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, χρειαζόμαστε την νίκη, πρέπει να παλέψουμε για να παραμείνουμε στα ψηλά. Σίγουρα δεν αποτελεί δικαιολογία αλλά είναι δύσκολο να παραμένεις πάντα στα ψηλά. Το ξαναλέω όμως, δεν είναι δικαιολογία. Αλλά σίγουρα οι δυνατότητες μας είναι περισσότερες και όχι για την θέση που είμαστε μέχρι τώρα»΄.

Ποιος είναι ο στόχος της ΑΕΚ τη φετινή σεζόν; «Σίγουρα ο πρώτος στόχος είναι η νίκη στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, μετά να παλεύουμε κάθε βδομάδα για την νίκη και στο τέλος να δούμε που μπορούμε να φτάσουμε. Θέλουμε την έξοδο στην Ευρώπη. Με τα σημερινά δεδομένα είναι δύσκολο αλλά θα παλέψουμε μέχρι τέλους για αυτό».

Βοήθησε η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία; «Όταν αλλάζει μία ομάδα τον προπονητή, είναι επειδή χρειάζεται κάτι καινούργιο, μια ψυχολογική τόνωση. Για την ώρα πιστεύω είμαστε σε καλό δρόμο, στο μέλλον θα δούμε αν ήταν καλή η αλλαγή».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top