Μαθητές και καθηγητές του Νικολαΐδειου Γυμνασίου Πάφου υιοθέτησαν δυο άπορες οικογένειες

Μαθητές και καθηγητές του Νικολαΐδειου Γυμνασίου Πάφου υιοθέτησαν δυο άπορες οικογένειες

Μαθητές και καθηγητές του Νικολαΐδειου Γυμνασίου Πάφου υιοθέτησαν δυο άπορες οικογένειες.

Μέσα στα πλαίσια του εθελοντισμού και της κοινωνικής τους προσφοράς προς τον συνάνθρωπο, οι μαθητές και οι καθηγητές του Γυμνασίου αποφάσισαν να υιοθετήσουν δυο άπορες οικογένειες. 

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση για τον σκοπό αυτό προκηρύχθηκε έρανος στον οποίο ανταποκρίθηκε πρόθυμα ολόκληρη η σχολική κοινότητα. 

Όπως αναφέρεται, το κεντρικό μαθητικό συμβούλιο, με επικεφαλής τον πρόεδρο Νικόλα Σαββίδη, μαζί με αντιπροσωπεία καθηγητών, παρέδωσαν χρηματικό ποσό στην Διοικητικό Λειτουργό του Επαρχιακού Συμβουλίου Εθελοντισμού Πάφου, Ανθή Λεωνίδου.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου έως τα τέλη Απριλίου με σκοπό να προβούν σε πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις, όπως ανακοίνωσαν τα ΗΕ μετά τη σημερινή τους συνάντηση στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία. Πρόσθεσαν πως οι δυο ηγέτες χαιρέτισαν τη διαρκή δέσμευση και εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στο Κυπριακό και επανέλαβαν τη συνεχή ετοιμότητά τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE