Ομόνοια 1948: «Είναι με περηφάνια που βλέπουμε ο Πράσινος Λαός να…» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ομόνοια 1948: «Είναι με περηφάνια που βλέπουμε ο Πράσινος Λαός να…» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ανακοίνωση εξέδωσε το απόγευμα της Κυριακής η Ομόνοια 1948 όπου αναφέρει: 

«Ιδρύωντας το Λαϊκό μας Σωματείο είχαμε υποσχεθεί να δώσουμε ζωή στα γήπεδα των πιο κάτω κατηγοριών και είναι με περηφάνια που βλέπουμε ο Πράσινος Λαός να γεμίζει τις κερκίδες σε κάθε γωνιά της Κύπρου.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την παρουσία σας από εμάς που αναλάβαμε να διοικήσουμε το Σωματείο που ανήκει σε όλους μας.

Ευχαριστίες και στον Άτλα Αγλαντζιάς για την άψογη φιλοξενία και του ευχόμαστε καλή συνέχεια.

Ραντεβού την ερχόμενη Κυριακή για το τελευταίο παιχνίδι του 1ου γύρου απέναντι στην Ολυμπιάς Λυμπιών η ώρα 14:30 στο «Κερύνεια Επιστροφή».

Διαβάστε επίσης: 

Τι και εάν βρέθηκε μπροστά στο σκορ, αλλά μετά έχασε, η αντίπαλος ομάδα… βγάζει το καπέλο στην Ομόνοια 1948 και στον κόσμο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σπάει τη σιωπή της η Πρώτη Κυρία για το επίμαχο βίντεο: «Δεν θα επιτρέψω να διασύρουν την οικογένειά μου» - Αποχωρεί από τον Ανεξάρτητο Φορέα

Σπάει τη σιωπή της η Πρώτη Κυρία για το επίμαχο βίντεο: «Δεν θα επιτρέψω να διασύρουν την οικογένειά μου» - Αποχωρεί από τον Ανεξάρτητο Φορέα

Σε μια εκτενή και ιδιαίτερα φορτισμένη τοποθέτηση, η Πρώτη Κυρία της Κυπριακής Δημοκρατίας, Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη, απαντά δημόσια στις έντονες αντιδράσεις και στα όσα διακινούνται το τελευταίο διάστημα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αφορμή το επίμαχο βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE