ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Απόλλων-Ομόνοια: ΤΕΤ Α ΤΕΤ και ο ίδιος… ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ

Απόλλων-Ομόνοια: ΤΕΤ Α ΤΕΤ και ο ίδιος… ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ

Με το πέρας του χθεσινού ντέρμπι της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας, μεταξύ του Απόλλωνα και της Ομόνοιας, υπήρξαν στον χώρο των αποδυτηρίων του Τσιρείου Σταδίου αρκετά πηγαδάκια.

Ορισμένα εξ αυτών ήταν μεταξύ ιθυνόντων των δύο ομάδων.

Όπως βλέπουμε και την κεντρική φωτογραφία, το ένα πηγαδάκι, το οποίο ξεκίνησε όταν ήταν σε εξέλιξη η δημοσιογραφική διάσκεψη των δύο προπονητών, ήταν μεταξύ του προέδρου του Απόλλωνα, Νίκου Κίρζη, καθώς και του αντιπροέδρου της Ομόνοιας, Δημήτρη Γρηγόρη.

Ένα πηγαδάκι που διήρκησε αρκετά λεπτά (μετά την ανακοίνωση πριμ Κίρζη στο αποδυτήριο Απόλλωνα και μετά την προσπάθεια Γρηγόρη για να μπει στο αποδυτήριο διαιτητών) και σίγουρα ένα από τα θέματα συζήτησης ήταν η διαιτησία του συγκεκριμένου αγώνα, ίσως και ορισμένων προηγούμενων αναμετρήσεων.

Πηγαδάκια μετά και τις δηλώσεις από όλους, όταν έκλεισαν για τα καλά και οι κάμερες της Cytavision και έφευγαν αρκετοί από τον χώρο των αποδυτηρίων υπήρξαν και με άλλους αξιωματούχους των δύο ομάδων.

Όπως για παράδειγμα ένα πηγαδάκι ήταν η παρουσία του εκπροσώπου τύπου του Απόλλωνα, Φανούριου Κωνσταντίνου, προς την πλευρά του αποδυτηρίου της φιλοξενούμενης ομάδας, έχοντας κουβέντα ελάχιστων λεπτών με Νεόφυτο Λάρκου, Ανδρέα Δημητρίου, μέσα σε φιλικό κλίμα και χαμόγελο από όλους, με θέμα τις κάκιστες διαιτησίες της τρέχουσας σεζόν και πως τίποτα ακόμη δεν κρίθηκε στο πρωτάθλημα με ο δρόμος είναι μακρύς ακόμη και για τις δύο ομάδες που όλα συντείνουν ότι θα τα πουν και στα πλέι οφ της πρώτης εξάδας.

Αυτό που… κρατείται, όμως, με το πέρας του χθεσινού ντέρμπι, κακά τα ψέματα, είναι ο προβληματισμός που υπάρχει για τις διαιτησίες που γίνονται οι «πρωταγωνιστές» τέτοιων αγώνων, αντί να είναι στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντος το κλίμα, η ατμόσφαιρα, η παρουσία των δύο ομάδων στο γήπεδο.

Σ.Ν.

Διαβάστε επίσης: 

Μια φορά, δυο φορές… πόσες φορές ο Λούκας; ΣΧΟΛΙΟ για τις επίμαχες φάσεις στο Τσίρειο (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Tο σκηνικό στη δημοσιογραφική Αυγουστή – Μπεργκ που… προκάλεσε γέλια (ΒΙΝΤΕΟ)

Εδώ «ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ» ο Μπεργκ…

ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ, να ΠΑΙΡΝΕΙΣ ντέρμπι και να ΜΗΝ είσαι καλύτερος!

Ομονοιάτες στη ΔΥΤΙΚΗ!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top