ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ του Ζαχίντ και το σύνθημα για τη συνέχεια μετά την ήττα στο «αιώνιο» ντέρμπι

Ο ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ του Ζαχίντ και το σύνθημα για τη συνέχεια μετά την ήττα στο «αιώνιο» ντέρμπι

Ο Γκίας Ζαχίντ στάθηκε στις πολλές χαμένες ευκαιρίες του Παναθηναϊκού, σημείωσε πως η ήττα από τον Ολυμπιακό μπορούσε να αποφευχθεί και έδωσε το έναυσμα για τη συνέχεια.

Οι κατ’ εξακολούθηση χαμένες ευκαιρίες του Παναθηναϊκού προβληματίζουν τον Γκίας Ζαχίντ, όπως φάνηκε από τις δηλώσεις που έκανε ο Νορβηγός μέσος του Παναθηναϊκού στην κάμερα της Nova, μετά την ήττα με 1-0 από τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ζαχίντ:

Για το ματς: «Η αλήθεια είναι ότι στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε καλά, είχαμε κατοχή της μπάλας. Στο δεύτερο δεν είχαμε τόση κατοχή. Δεχθήκαμε γκολ. Νομίζω ότι θα μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει το ματς ή να έχουμε πάρει το βαθμό της ισοπαλίας. Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά μας με την ίδια ένταση, με τον ίδιο τρόπο».

Για την τακτική στο πρώτο μέρος: «Το πλάνο μας ήταν να μπούμε στον αγωνιστικό χώρο και να παίξουμε με ένταση. Ο Ολυμπιακός είναι ένας δύσκολος αντίπαλος αλλά και εμείς δείξαμε ότι έχουμε δυνατότητες και ποιότητα. Θα έλεγα ότι το δεύτερο ημίχρονο δεν ήταν πολύ δυναμικό αλλά ουσιαστικά αυτό που έλειψε ήταν η δυνατότητα δημιουργίας».

Για τις αρκετές χαμένες ευκαιρίες του Παναθηναϊκού: «Δεν καταφέραμε να σκοράρουμε και στα δέκα τελευταία παιχνίδια κάναμε πολλές ευκαιρίες. Ελπίζω πως θα βελτιωθούμε και θα αρχίσουμε να πετυχαίνουμε περισσότερα τέρματα».

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top