ΑΘΛΗΤΙΚΑ

O Bέλλιος έστειλε τον Ατρόμητο από τώρα στους «8»!

O Bέλλιος έστειλε τον Ατρόμητο από τώρα στους «8»!

 

Χαρακτηριστικό της ευκολίας με την οποία η ομάδα του Σάββα Παντελίδη πέρασε από το Πανθεσσαλικό είναι πως το 0-1 έγινε μόλις στο δεύτερο λεπτό της αναμέτρησης, όταν ο Ούμπιντες εκτέλεσε το κόρνερ, ο προωθημένος Γούτας έπιασε την κεφαλιά μέσα από την περιοχή και άνοιξε το σκορ.

Ο Βόλος προσπάθησε να ξεπεράσει το σοκ του τόσο γρήγορου εις βάρος του γκολ, είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει σχετικά γρήγορα καθώς στο 9′ ο Μουνίθ βγήκε τετ-α-τετ με τον Μέγιερι για να αποκρούσει ο τελευταίος και στη συνέχεια του πρώτου ημιχρόνου είχε μια φλύαρη υπεροχή.

Αντίθετα με τους γηπεδούχους που, με εξαίρεση τη φάση του 9′, πίεζαν αλλά δεν έχαναν ευκαιρίες, ο Ατρόμητος λίγο έλειψε να διπλασιάσει τα τέρματά του στο 30΄, ωστόσο ήταν η σειρά του Γιακουμάκη να μην καταφέρει να σκοράρει σε τετ-α-τετ.

Η ισορροπημένη εικόνα του αγώνα έγινε αληθινός περίπατος στην επανάληψη για τον Ατρόμητο. Με τον Βέλλιο να δείχνει τη κλάση του δυο φορές, πετυχαίνοντας ισάριθμα τέρματα, το παιχνίδι μετατράπηκε σε τυπική διαδικασία λίγο πριν το 80′.

Συγκεκριμένα, στο 63′ ο Νταβιώτης έβγαλε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Βέλλιος με επιβλητική κεφαλιά έκανε το 0-2 ενώ στο 76΄ ήταν η σειρά του Χαρίση να βγάλει τη σέντρα από τα αριστερά για να σκοράρει με προβολή ο Βέλλιος. Το 0-3 έμεινε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης και το ντεμπούτο του Αλμπέρτο Γκαγιέδο στον πάγκο της ομάδας της Θεσσαλίας συνοδεύτηκε από μια βαριά ήττα.

Συνθέσεις:

Βόλος (Αλμπέρτο Γκαγιέδο):  Μελισσάς, Ντεντάκης, Φεράρι, Τσοκάνης (57′ Γέντρισεκ), Μουνίθ, Γκουαροτσένα, Τόρες, Οικονόμου, Ραφαέλ (71′ Μάντζης), Διαμαντής, Μπαλογιάννης (46΄ Μαξ)

Ατρόμητος (Σάββας Παντελίδης): Μέγιερι, Κιβρακίδης, Κάχιλα, Γούτας, Ταλόχα, Χαρίσης, Μπαένα, Νταβιώτης (65′ Γκάλο), Ούμπιδες, Γιακουμάκης, Βέλλιος

Πηγή: Sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top