Ομόνοια: Αρχίζει η προπώληση με ΑΠΟΕΛ (Όλες οι λεπτομέρειες)

Ομόνοια: Αρχίζει η προπώληση με ΑΠΟΕΛ (Όλες οι λεπτομέρειες)

Ξεκινά σήμερα (06/04), στις 10:00, η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη, 8 Απριλίου 2015, στο στάδιο ΓΣΠ και θα ξεκινήσει στις 17:00, στα πλαίσια της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου.

Ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα έχει στη διάθεσή του τη Βόρεια κερκίδα του σταδίου και συνεπώς ο αριθμός εισιτηρίων που του αναλογεί, βάση της προκήρυξης, είναι αδύνατο να καλύψει τις ανάγκες του.

Οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας θα έχουν προτεραιότητα τη Δευτέρα (06/04) στην αγορά εισιτηρίου. Απαραίτητη προϋπόθεση για να εξασφαλίσουν οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας, τη Δευτέρα (06/04), εισιτήριο για τον αγώνα, είναι η επίδειξη της κάρτας διαρκείας τους.

Σημειώνεται πως δεν θα ανοίξουν ταμεία στο στάδιο, την ημέρα του αγώνα.

Τα σημεία πώλησης των εισιτηρίων είναι τα ακόλουθα:

· Εκδοτήρια «ΟΜΟΝΟΙΑ – Primetel» (Δευτέρα και Τρίτη 09:00 – 13:00 και 15:00 – 18:30, και Τετάρτη 09:00 – 13:00)

· ΣΥ.ΦΙ. Λεμεσού Σύλλογος Πρόοδος (Δευτέρα με Τρίτη 17:00 – 20:00)

· ΣΥ.ΦΙ. Λάρνακας (Δευτέρα με Τρίτη 17:00 – 20:00)

· ΣΥ.ΦΙ. Πάφος (Δευτέρα με Τρίτη 17:00 – 20:00)

· Οίκημα Σωματείου (Δευτέρα Τρίτη 10:00 – 21:00)

Οι τιμές των εισιτηρίων όπως έχουν καθοριστεί από τη γηπεδούχο ομάδα:

•          ΚΑΝΟΝΙΚΟ: 20 ευρώ

•          ΜΑΘΗΤΙΚΟ: 10 ευρώ

•          ΠΑΙΔΙΚΟ: 1 ευρώ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Προσδοκίες και αβεβαιότητα ενόψει της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης - Η παρέμβαση Νικολαΐδη και το ενδεχόμενο «επιστροφών»

ΕΔΕΚ: Προσδοκίες και αβεβαιότητα ενόψει της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης - Η παρέμβαση Νικολαΐδη και το ενδεχόμενο «επιστροφών»

Η ΕΔΕΚ οδεύει προς την Παγκύπρια Συνδιάσκεψη, την Κυριακή 9 Νοεμβρίου, με φόντο τις διεργασίες για ανασυγκρότηση και την προσπάθεια του νέου προέδρου, Νίκου Αναστασίου, να παρουσιάσει ένα κόμμα πιο ενωμένο και λειτουργικό. Την ίδια ώρα, οι τοποθετήσεις ιστορικών στελεχών και οι μετακινήσεις πρώην βουλευτών σε άλλα κόμματα, δείχνουν ότι το πολιτικό σκηνικό γύρω από Σοσιαλιστικό κόμμα, παραμένει ρευστό.