ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ξανά ΚΑΒΑΛΑ στ’ ΑΛΟΓΟ!

Ξανά ΚΑΒΑΛΑ στ’ ΑΛΟΓΟ!

Το φοβόταν πολύ το ματς με τον Ολυμπιακό ο Σωφρόνης Αυγουστή. Ο ίδιος το παραδέχθηκε, όταν τον ρωτήσαμε στη συνέντευξη τύπου την περασμένη Πέμπτη, κατά πόσον τον ανησυχεί παραπάνω και από το ντέρμπι με την Ομόνοια. 

Οι κυανόλευκοι βρήκαν τον τρόπο να… μαζέψουν άλλο ένα τρίποντο, πετυχαίνοντας έκτη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα! Φυσικά είναι δυνατοί «παίχτες» στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Ο τίτλος που στεγάζει το κείμενο, αφορά φυσικά τον προπονητή της ομάδας, Σωφρόνη Αυγουστή. Δεν πέρασε πολλής καιρός, από τότε που υπήρξε κλίμα… απαξίωσης προς το πρόσωπο, σε μερίδα του κόσμου της ομάδας.

Τούτο συνέβη βασικά, στο δεύτερο μισό της περασμένης αγωνιστικής περιόδου, όταν η ομάδα άρχισε να χάνει την ταυτότητα και το πνεύμα της πρωταγωνίστριας.

Ανεξαρτήτως, αν ο βασικός λόγος ήταν ότι δεν έγινε ο κατάλληλος εμβολιασμός (συν την αποχώρηση του Μάγκλιτσα για Κίνα τον Φεβρουάριο) τον Γενάρη του 2019. Όσοι τα είχαν με τον «Κάττο» στεκόντουσαν και στο ότι δεν… έστησε πόδι να του φέρουν παίχτες ποιότητας πριν ένα χρόνο.

Τα γεγονότα του περασμένου Αυγούστου-Σεπτεμβρίου, είναι πολύ γνωστά. Δεν απασχόλησαν μόνο τους φίλους του Απόλλωνα, αλλά γενικότερα την ποδοσφαιρική κοινή γνώμη.

Η ουσία είναι ότι εκείνες εξελίξεις, στην πορεία φάνηκε ότι απέβησαν προς όφελος της ομάδας.

Δεν μπορούμε όμως να μην… βγάλουμε το καπέλο στον 42χρονο προπονητή, ο οποίος «μορφωμένος» κι από δικά του λάθη κατά την πρώτη του θητεία, βρήκε τους τρόπους να κουμαντάρει μια χαρά το καράβι. Οδηγώντας το ξανά σε πιο ήρεμα… νερά!

Λαμβανομένων υπόψη και των μαζεμένων αγωνιστικών προβλημάτων (κυρίως από τραυματισμούς, αλλά και τιμωρίες) που προκύπτουν συνεχώς στην ομάδα.

Ευρισκόμενος για 36 μήνες (εξαιρείται το διάλειμμα του Σεπτέμβρη του 2019) στο πόστο του πρώτου προπονητή, ο Σωφρόνης Αυγουστή έμαθε καλά, ότι απαγορεύεται αυστηρά ο εφησυχασμός.

Κερδήθηκε το στοίχημα της επανατοποθέτησης της ομάδας στον αρχικό της στόχο, όμως το ουσιαστικό «ταμείο» γίνεται τον Μάη κι όχι τον Γενάρη.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top