Kάποιος θα ΠΛΗΡΩΣΕΙ το μάρμαρο…

Kάποιος θα ΠΛΗΡΩΣΕΙ το μάρμαρο…

Ο μεγαλύτερος ντόρος τα τελευταία 24ωρα, αφορά στα «χαρτιά» που έστειλε η ΟΥΕΦΑ, ότι μερικά παιχνίδια «τράβηξαν» πολλή ποντάρισμα στο στοίχημα. 

Κάπου έχει καταλαγιάσει η… φάση, με τα σοβαρά λάθη της διαιτησίας.

Η στήλη σας κάνει πρόβλεψη, ότι η «Φαλακρή δύναμη» (όπως αποκαλούσε τον πρόεδρο της ΚΟΠ ο «Παράγκας»), θα κινήσει τις διαδικασίες για αποκαθήλωση κάποιου στελέχους της επιτροπής διαιτησίας.

Για να στείλει και μήνυμα στην κοινή γνώμη, ότι λαμβάνει μέτρα για αλλαγή της κατάστασης.

Συνεργάτης της στήλης, εκτίμησε, ότι αν υπάρξει «φάγωμα», μάλλον η καμπάνα θα ηχήσει για τον παλιό διαιτητή Κώστα Καπιτανή. To δεξί χέρι του Γάλλου Αρχι-διαιτητή Λαγέκ.

Ο «Σούπερ Μαν» (Μιχάλης Αργυρού) έχει πιο δυνατές «πλάτες» και λογικά την γλυτώνει…

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Συγκρατημένα αισιόδοξος» μετά τη συνάντηση με Γκουτέρες - Αναφορά σε «ξεκάθαρο πλάνο» για Βάσεις και μέτρα για οικονομία

ΠτΔ: «Συγκρατημένα αισιόδοξος» μετά τη συνάντηση με Γκουτέρες - Αναφορά σε «ξεκάθαρο πλάνο» για Βάσεις και μέτρα για οικονομία

Στις εξελίξεις στο Κυπριακό, στο θέμα που αφορά τις Βρετανικές Βάσεις στην Κύπρο, καθώς και στα μέτρα που θα ανακοινώσει αύριο για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων από την κρίση στην περιοχή, αναφέρθηκε σήμερα, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE