Kάποιος θα ΠΛΗΡΩΣΕΙ το μάρμαρο…

Kάποιος θα ΠΛΗΡΩΣΕΙ το μάρμαρο…

Ο μεγαλύτερος ντόρος τα τελευταία 24ωρα, αφορά στα «χαρτιά» που έστειλε η ΟΥΕΦΑ, ότι μερικά παιχνίδια «τράβηξαν» πολλή ποντάρισμα στο στοίχημα. 

Κάπου έχει καταλαγιάσει η… φάση, με τα σοβαρά λάθη της διαιτησίας.

Η στήλη σας κάνει πρόβλεψη, ότι η «Φαλακρή δύναμη» (όπως αποκαλούσε τον πρόεδρο της ΚΟΠ ο «Παράγκας»), θα κινήσει τις διαδικασίες για αποκαθήλωση κάποιου στελέχους της επιτροπής διαιτησίας.

Για να στείλει και μήνυμα στην κοινή γνώμη, ότι λαμβάνει μέτρα για αλλαγή της κατάστασης.

Συνεργάτης της στήλης, εκτίμησε, ότι αν υπάρξει «φάγωμα», μάλλον η καμπάνα θα ηχήσει για τον παλιό διαιτητή Κώστα Καπιτανή. To δεξί χέρι του Γάλλου Αρχι-διαιτητή Λαγέκ.

Ο «Σούπερ Μαν» (Μιχάλης Αργυρού) έχει πιο δυνατές «πλάτες» και λογικά την γλυτώνει…

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Ηχούν σειρήνες στο Ισραήλ - Ο IDF εντόπισε εκτόξευση πυραύλων από το Ιράν

LIVE: Ηχούν σειρήνες στο Ισραήλ - Ο IDF εντόπισε εκτόξευση πυραύλων από το Ιράν

Το Ισραήλ συνεχίζει τις αεροπορικές επιδρομές του στο Ιράν, με την Τεχεράνη να απαντά με σφοδρές πυραυλικές επιθέσεις, και με το ενδεχόμενο αμερικανικής εμπλοκής να μην έχει απομακρυνθεί. Ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε ότι ο Τραμπ θα αποφασίσει εντός δύο εβδομάδων αν θα επιτεθεί στο Ιράν. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE