ΚΥΠΡΟΣ

Θελει καρδιά , τι είπε ο αντιπρόεδρος του ΑΠΟΕΛ

Θελει καρδιά , τι είπε ο αντιπρόεδρος του ΑΠΟΕΛ

Ο αγώνας της Τετάρτης είναι αρχή για ένα νέο ξεκίνημα για τους γαλαζοκίτρινους . Αυτό ήταν το μήνυμα που έστειλε ο Χάρης Φωτίου που ήταν φιλοξενούμενος του Ανδρέα Πογιατζή στο ΡΙΚ

Ο αντιπρόεδρος του ΑΠΟΕΛ δεν έψαξε για δικαιολογίες , αναγνώρισε το δίκαιο της απαίτησης του κόσμου για να βελτιωθεί η εικόνα του ΑΠΟΕΛ « δεν προσπαθώ να βρω δικαιολογίες , οι παίκτες μας δεν ήταν καλοί το Σάββατο στον αγώνα με την ΑΕΚ τους μιλήσαμε και μαζί με τους παίκτες μίλησαν και οι φίλοι της ομάδας που πήγαν στον Αρχάγγελο και τα είπαν μαζι τους . Θέλουμε να δούμε καρδιά και αυτό περιμένουμε να το δούμε από τους παίκτες μας στον αγώνα με την Ομόνοια. Μπορεί να μην παίζουμε καλό ποδόσφαιρο αλλα είμαι σίγουρος πως το ΑΠΟΕΛ θα καταφέρει να κατακτήσει και φέτος το πρωτάθλημα. Δικαιολογίες γιατι δεν παίζουμε καλά υπάρχουν πολλές , πολλά παιχνίδια , πολλοί τραυματισμοί αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας προβλήματα στην εκγύμναση όλα αυτά έχουν δημιουργήσει ένα σκηνικό που μας δημιουργεί κάποια θέματα. Είμαι σίγουρος όμως ότι και φέτος θα καταφέρουμε να πανηγυρίσουμε το πρωτάθλημα»

Παράλληλα ο κ Φωτίου αποκάλυψε πως έγιναν αλλεπάλληλες συσκέψεις και της διοίκησης με τον προπονητή αλλα και με τον Γκουσταβο Μαντούκα « Έχουμε έναν πρόεδρο που δεν του αρέσει να χάνει κάναμε 6 συναντήσεις με τον κ Φινκ και με τον διευθυντή ποδοσφαίρου για να βρούμε τι φταίει. Αυτό που έλειψε από την αναμέτρηση με την ΑΕΚ ήταν η καρδιά. Ελπίζω να καταλάβουν οι παίκτες μας πως χωρίς καρδιά δεν μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα. Περιμένουμε να δούμε άλλο ΑΠΟΕΛ την Τετάρτη»

Πανίκος Θεοδοσίου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το Ισραήλ πιθανόν θα προτείνει στη Χαμάς συμφωνία για την απελευθέρωση 20 ομήρων

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο



Καταθέτει σήμερα ο Σαββίδης αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά Οδυσσέα - Κάνει λόγο για σχέδιο εξόντωσης του η Ελεγκτική

Καταθέτει σήμερα ο Σαββίδης αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά Οδυσσέα - Κάνει λόγο για σχέδιο εξόντωσης του η Ελεγκτική

O Γενικός Εισαγγελέας, Γιώργος Σαββίδης, καταθέτει σήμερα στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο αίτημα για εξέταση καταγγελίας για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top