ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΑΦΟΣ: Πήγε στο Νοσοκομείο με τραύματα από μαχαίρι – Μυστήριο οι συνθήκες της υπόθεσης

ΠΑΦΟΣ: Πήγε στο Νοσοκομείο με τραύματα από μαχαίρι – Μυστήριο οι συνθήκες της υπόθεσης

Ένας 37χρονος από την Γεωργία επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, με τραύματα από μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 21:50 την Κυριακή 19/01, το βράδυ λήφθηκε πληροφορία ότι λίγο νωρίτερα  μεταφέρθηκε στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου ένας άνδρας που ήταν τραυματισμένος.

Ο συγκεκριμένος άνδρας, αλλοδαπός και αγνώστων στοιχείων μέχρι στιγμής, έφερε τραύμα στην κοιλιακή χώρα και ακολούθως λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. 

Σύμφωνα με τον θεράποντα ιατρό η κατάσταση του χαρακτηρίζεται σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου. Ο τραυματίας παραμένει για νοσηλεία στο χειρουργικό θάλαμο του ΓΝ Πάφου.

Ο 37χρονος ο οποίος έχει τις αισθήσεις του, δεν ανάφερε μέχρι στιγμής στην Αστυνομία τις συνθήκες κάτω από τις οποίες τραυματίστηκε, καθώς και το ποιος τον τραυμάτισε. 

Οι εξετάσεις για να διαφανούν οι συνθήκες τραυματισμού του συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου .

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top