ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΚΥΠΡΟΣ: Συγκινεί το μήνυμα των μαθητών της Ραφαέλλας που την περίμεναν στο φροντιστήριο –«Άνθρωπος με ήθος, καλοσύνη…» -ΦΩΤΟ

ΚΥΠΡΟΣ: Συγκινεί το μήνυμα των μαθητών της Ραφαέλλας που την περίμεναν στο φροντιστήριο –«Άνθρωπος με ήθος, καλοσύνη…» -ΦΩΤΟ

Λυγίζει το «αντίο» μαθητών και συναδέλφων της φιλολόγου Ραφαέλλας Παττίχη…

Η 25χρονη εκπαιδευτικός που έχασε με τραγικό τρόπο τη ζωή της σε δυστύχημα στον δρόμο Αυγόρου – Λιοπετρίου, ήταν ιδιαίτερα αγαπητός άνθρωπος.

Αυτό φαίνεται και από το μήνυμα των μαθητών της μετά την τραγική αυτή εξέλιξη. Οι μαθητές της που την περίμεναν για μάθημα την Τρίτη (21/01), έγραψαν στην σελίδα του φροντιστηρίου στο facebook:

«Άνθρωπος με ήθος, ευγένεια, καλοσύνη και φωτεινό χαμόγελο. Αυτή είναι η πολυαγαπημένη μας Ραφαέλλα… Σήμερα ερχόσουνα εδώ στα μαθητούδια σου. Σε περιμέναμε εδώ να μας μεταλαμπαδεύσεις τις γνώσεις σου… Καλό σου ταξίδι αγαπημένη μας… Καλό σου ταξίδη μονάκριβή μας… Καλό σου ταξίδι άγγελέ μας… Οι μαθητές του: Χρυσάνθη, Ειρήνη, Κοσμάς, Παντελής, Χρυστάλλα, Χρήστος, Αλέξανδρος, Άννα Μαρία, Αγγελική, Ελένη, Φλουρέντζος, Γεωργία, Μαρία».

Εξάλλου, στην εν λόγω σελίδα, αναρτήθηκε και μήνυμα από τους συναδέλφους της: «ΜΕ ΒΑΘΙΑ ΘΛΙΨΗ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΣΥΝΑΔΕΡΦΟ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΡΑΦΑΕΛΛΑ ΠΑΤΤΙΧΗ. ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΚΡΙΝΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙ.. ΚΥΡΙΑ ΡΑΦΑΕΛΛΑ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΙΣ.. ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΙ ΠΟΛΥ.... ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΙ Η ΑΓΑΠΗ ΣΟΥ... ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΨΕΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΑΓΓΕΛΟ.. ΤΩΡΑ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΕΙΣ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ...».

Σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή Σοφοκλή Σοφοκλέους, ο θάνατος της προήλθε συνεπεία βαριάς κρανιοεγκεφαλικής κάκωσης ως είναι από τροχαίο δυστύχημα.

Το θανατηφόρο σημειώθηκε γύρω στις 4.20 την Τρίτη 21/01 το απόγευμα στο δρόμο Αυγόρου – Λιοπετρίου.

Σύμφωνα με τις προκαταρτικές εξετάσεις της Αστυνομίας για το νέο τροχαίο δυστύχημα, η 25χρονη Ραφαέλλα Παττίχη δεν έφερε ζώνη ασφαλείας.

Η άτυχη κοπέλα οδηγούσε το αυτοκίνητό της με κατεύθυνση από Αυγόρου προς Λιοπέτρι όπου σε κάποιο σημείο του δρόμου, έχασε τον έλεγχο του, παρέκλινε της πορείας του και ανατράπηκε σε χωράφι.

Η 25χρονη εγκλωβίστηκε στα συντρίμμια του αυτοκινήτου της και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για απεγκλωβισμό της. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου όπου ο επί καθήκοντι ιατρός πιστοποίησε το θάνατο της.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top