ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Βελτιώθηκε αλλά…

Βελτιώθηκε αλλά…

Ο ΑΠΟΕΛ μπορεί να βελτιώθηκε στον αγώνα Κυπέλλου με τον Απόλλωνα, σε σχέση με τα προηγούμενα του παιχνίδια, ωστόσο γνώρισε ξανά την ήττα (1-0) και δεν πρέπει να είναι ευχαριστημένο.

Μετά τα πρώτα 25 λεπτά, οι γαλαζοκίτρινοι ήταν η κυρίαρχη ομάδα στο γήπεδο. Παρόλα αυτά, δεν κατάφερε να βάλει ένα γκολ παρά τις πολλές ευκαιρίες που βρήκε, δείχνοντας για άλλη μια φορά, την αδυναμία στο σκοράρισμα, σε ένα κομμάτι, που θα χρειαστούν ακόμα περισσότερες προπονήσεις για να δουλέψει ο Κόρε Ινγκεμπρίγκτσεν. Η αμυντική λειτουργία της ομάδας του Νορβηγού στο γκολ που δέχτηκε, ήταν εντελώς λανθασμένη, και όπως τόνισε ο ίδιος «η άμυνα κοιμόταν».

Βέβαια, ήταν καλύτερη η ανάπτυξη τους αυτή τη φορά, ωστόσο πρέπει να γίνει ακόμα πιο καλή. Παίκτες – βαρόμετρα, επιβεβαίωσαν ότι αν παίξουν στο μάξιμουμ, θα κάνουν τον ΑΠΟΕΛ άλλη ομάδα. Τέλος, οι Μάικ Γένσεν και Μίλαν Γέφτοβιτς έδωσαν… άλλη πνοή, όμως, χρειάζονται λεπτά συμμετοχής για να… στρώσουν.

Εν κατακλείδι, ναι μεν ο ΑΠΟΕΛ μπορεί να βελτιώθηκε και να άλλαξε θετικά, ωστόσο, μια ήττα ποτέ δεν μπορεί να τον αφήνει ικανοποιημένο, όσες καλές εμφανίσεις και να κάνει, όσο αλλαγμένη και να είναι η εικόνα του. Οι γαλαζοκίτρινοι θέλουν ακόμα πολλή δουλειά, για να φτάσουν στο επίπεδο που μπορούν.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πάσχα στο σπίτι του θα κάνει ο παππούς Χρύσανθος - Αφέθηκε ελεύθερος ο 82χρονος

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Ενώπιον μιας πρωτοφανούς σύγκρουσης θεσμών βρίσκεται η κυπριακή κοινωνία η οποία παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον για το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της δικαστικής διαμάχης μεταξύ του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη και του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη. Ενδιαφέρον Συνταγματικό, Πολιτειακό και Πολιτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top