Βελτιώθηκε αλλά…

Βελτιώθηκε αλλά…

Ο ΑΠΟΕΛ μπορεί να βελτιώθηκε στον αγώνα Κυπέλλου με τον Απόλλωνα, σε σχέση με τα προηγούμενα του παιχνίδια, ωστόσο γνώρισε ξανά την ήττα (1-0) και δεν πρέπει να είναι ευχαριστημένο.

Μετά τα πρώτα 25 λεπτά, οι γαλαζοκίτρινοι ήταν η κυρίαρχη ομάδα στο γήπεδο. Παρόλα αυτά, δεν κατάφερε να βάλει ένα γκολ παρά τις πολλές ευκαιρίες που βρήκε, δείχνοντας για άλλη μια φορά, την αδυναμία στο σκοράρισμα, σε ένα κομμάτι, που θα χρειαστούν ακόμα περισσότερες προπονήσεις για να δουλέψει ο Κόρε Ινγκεμπρίγκτσεν. Η αμυντική λειτουργία της ομάδας του Νορβηγού στο γκολ που δέχτηκε, ήταν εντελώς λανθασμένη, και όπως τόνισε ο ίδιος «η άμυνα κοιμόταν».

Βέβαια, ήταν καλύτερη η ανάπτυξη τους αυτή τη φορά, ωστόσο πρέπει να γίνει ακόμα πιο καλή. Παίκτες – βαρόμετρα, επιβεβαίωσαν ότι αν παίξουν στο μάξιμουμ, θα κάνουν τον ΑΠΟΕΛ άλλη ομάδα. Τέλος, οι Μάικ Γένσεν και Μίλαν Γέφτοβιτς έδωσαν… άλλη πνοή, όμως, χρειάζονται λεπτά συμμετοχής για να… στρώσουν.

Εν κατακλείδι, ναι μεν ο ΑΠΟΕΛ μπορεί να βελτιώθηκε και να άλλαξε θετικά, ωστόσο, μια ήττα ποτέ δεν μπορεί να τον αφήνει ικανοποιημένο, όσες καλές εμφανίσεις και να κάνει, όσο αλλαγμένη και να είναι η εικόνα του. Οι γαλαζοκίτρινοι θέλουν ακόμα πολλή δουλειά, για να φτάσουν στο επίπεδο που μπορούν.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακή Προεδρία με φόντο την κατοχή: Μονομερή μέτρα, ευρωπαϊκά μηνύματα και το ανοιχτό στοίχημα του Κυπριακού

Κυπριακή Προεδρία με φόντο την κατοχή: Μονομερή μέτρα, ευρωπαϊκά μηνύματα και το ανοιχτό στοίχημα του Κυπριακού

Η ανάληψη της Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης από την Κυπριακή Δημοκρατία πραγματοποιείται σε μια περίοδο έντονων γεωπολιτικών αναταράξεων, αλλά και με μια βαριά ιστορική εκκρεμότητα που εξακολουθεί να σκιάζει την ευρωπαϊκή πορεία της Κύπρου, που δεν είναι άλλη, από την τουρκική κατοχή και τη συνεχιζόμενη διαίρεση της Κύπρου, εδώ και περισσότερο από μισό αιώνα.