ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ –ΕΝΕΧΥΡΟΔΑΝΕΙΣΤΗΡΙΟ: Το πρωί λήστεψαν κλειδώνοντας την γυναίκα στην κουζίνα και την επομένη έκαψαν και το αυτοκίνητο

ΛΕΥΚΩΣΙΑ –ΕΝΕΧΥΡΟΔΑΝΕΙΣΤΗΡΙΟ: Το πρωί λήστεψαν κλειδώνοντας την γυναίκα στην κουζίνα και την επομένη έκαψαν και το αυτοκίνητο

Με τη ληστεία σε ενεχυροδανειστήριο στην Λευκωσία συνδέεται ο εμπρησμός οχήματος τα ξημερώματα της Δευτέρας (27/01).

Το αυτοκίνητο εντοπίστηκε να καίγεται γύρω στις 03:40 τα ξημερώματα (27/01) σε οικόπεδο, στην οδό Κιτίου στην πρωτεύουσα, με την Πυροσβεστική Υπηρεσία να ανταποκρίνεται και να σβήνει τη φωτιά.

Το όχημα, όπως διαπιστώθηκε μετά και από τις εξετάσεις της Αστυνομίας, δεν είχε αριθμούς εγγραφής, ενώ είχε δηλωθεί ως κλαπέν. Επιπλέον, φαίνεται πως η φωτιά τέθηκε κακόβουλα και ξεκίνησε μέσα από το αυτοκίνητο.

Η Αστυνομία κατέληξε πως πρόκειται για το αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε στην ληστεία που διαπράχθηκε το Σάββατο το πρωί σε ενεχυροδανειστήριο στο κέντρο της Λευκωσίας.

Οι τρεις δράστες του κακουργήματος φορώντας κουκούλες γύρω στις 9:35 το πρωί, κι ενώ η υπεύθυνη του ενεχυροδανειστηρίου ξεκλείδωσε και εισήλθε στο κατάστημα, μπήκαν με τη βία και υπό την απειλή μαχαιριού την ανάγκασαν να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο.

Ακολούθως άρπαξαν ποσότητα χρυσαφικών, χρηματικό ποσό και το κινητό τηλέφωνο της παραπονούμενης και αφού πρώτα την κλείδωσαν στην κουζίνα του καταστήματος, τράπηκαν σε φυγή.

Οι δράστες εγκατέλειψαν τη σκηνή με αυτοκίνητο που τους ανέμενε έξω από το κατάστημα.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση που αφορά τα αδικήματα της (1) συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, (2) της ληστείας, (3) της αρπαγής προσώπου με σκοπό τον κρυφό και άδικο περιορισμό και (4) της απειλής.

Φ.Μ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top