ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Ο Παπουλής… έκοψε την φόρα του ΑΠΟΕΛ

ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Ο Παπουλής… έκοψε την φόρα του ΑΠΟΕΛ

Ο Aπόλλωνας προηγείται του ΑΠΟΕΛ με 1-0 στο ημίχρονο του επαναληπτικού αγώνα για τον θεσμό του κυπέλλου και έθεσαν γερή υποψηφιότητα για πρόκριση στους «8», μετά και το υπέρ τους 1-0 στο πρώτο παιχνίδι στο Τσίρειο. Οι γαλαζοκίτρινοι, που ξεκίνησαν καλύτερα, πλέον χρειάζονται 3 γκολ για να πάρουν αυτοί το εισιτήριο. Παπουλής στο 23′ το γκολ που διαμόρφωσε το αποτέλεσμα του α’ 45 λεπτου.

Ορεξάτα μπήκαν οι γαλαζοκίοτρινοι, και έλεγχαν τον είχαν τον ρυθμό του αγώνα. Μόλις στο 4′ ο έχασαν την πρώτη τους ευκαιρία με τον Γέφτοβιτς να βγάζει τη σέντρα για τον Πάβλοβιτς που έπιασε την κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής και την μπάλα να κοντράρει κάπου και να καταλήγει κόρνερ. Στο 7′ οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε πτώση του Ντε Βινσέντι, ωστόσο, ο Τιμόθεος Χριστοφή έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Στο 15′ ο Σόουζα έκανε το σουτ, η μπάλα έφτασε στον Νικόλα Ιωάννου, ο οποίος εξ επαφής έπιασε το πλασέ με την μπάλα να φεύγει πάνω από τα δοκάρια.

Ο ΑΠΟΕΛ… κυνηγούσε το γκολ, ο Απόλλωνας, όμως, στην πρώτη του τελική προσπάθεια, το βρήκε. Ο Γκακπέ έφυγε γρήγορα από τα αριστερά, έκανε και το γύρισμα στην περιοχή με τον Παπουλή να βάζει την προβολή και να ανοίγει το σκορ, κάνοντας το 1-0 και δίνοντας τεράστιο προβάδισμα στην ομάδα του, καθώς οι γαλαζοκίτρινοι, πλέον, χρειάζονταν 3 γκολ και τα πράγματα για αυτούς, να γίνονται ακόμα δυσκολότερα.

Μετά από το τέρμα, οι κυανόλευκοι ισορρόπησαν το παιχνίδι.

Στο 38′, ο Εφραίμ, έκανε ένα σουτ το οποίο ήταν άστοχο και δεν ανησύχησε τον Μολ.

Έτσι, το 1-0 υπέρ της ομάδας του Σωφρόνη Αυγουστή «έκλεισε» το ημίχρονο και ήταν 45 λεπτά μακριά από την πρόκριση.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top