LIFESTYLE

Κόμπι Μπράιαντ: Η πρώτη συγκλονιστική ανάρτηση της συζύγου του – ‘ Εύχομαι να μπορούσα να τους αγκαλιάσω’

Κόμπι Μπράιαντ: Η πρώτη συγκλονιστική ανάρτηση της συζύγου του – ‘ Εύχομαι να μπορούσα να τους αγκαλιάσω’

Πήρε δύναμη, έσφιξε δόντια και έγραψε ένα απο ψυχής μήνυμα στον κόσμο που εδώ και μέρες ζει μαζί της αυτές τις δραματικές στιγμές.

Η Βανέσσα Μπράιαντ, σύζυγος του Κόμπι Μπραιαν, ο οποίος εχασε τη ζωή του στο αεροπορικό μαζί με την 13χρόνη κόρη τους, για πρώτη φορά λίγες μέρες μετα το τραγικό συμβάν, γυρισέ ξανά σε δημόσιο το προφίλ της στο Instagram και άφησε ένα μεγάλο συγκινητικό μήνυμα μαζί με μια οικογενειακή φωτογραφία.

Στην αναρτηση της αναφέρει:

«Τα κορίτσια μου κι εγώ θέλουμε να ευχαριστήσουμε τα εκατομμύρια των ανθρώπων που μας δείχνουν την στήριξη τους και την αγάπη τους σε αυτή την τραγική στιγμή. Ευχαριστούμε για τις προσευχές σας. Τις χρειαζόμαστε. Όλοι μας είμαστε συντετριμμένοι από την ξαφνική απώλεια του άντρα μου, Κόμπι – του εκπληκτικού πατέρα των παιδιών μας- και της όμορφης Τζιάνα που ήταν μία καταπληκτική κόρη, μία εκπληκτική αδελφή για τις Ναταλία, Μπιάνκα και Καπρί.

Είμαστε συντετριμμένοι επίσης για τις οικογένειες που έχασαν τους αγαπημένους τους στην Κυριακή και μοιραζόμαστε τον πόνο τους.
Δεν υπάρχουν λέξεις για να περιγράψουμε τον πόνο μας αυτή την στιγμή. Παίρνω δύναμη μόνο επειδή γνωρίζω ότι ο Κόμπι και η Τζιάνα ήξεραν ότι είχαν την αγάπη όλων. Νιώθουμε απίστευτα ευλογημένοι που τους είχαμε στην ζωή μας. Εύχομαι αν ήταν εδώ μαζί μας για πάντα. Δεν ξέρω πως θα είναι οι ζωές μας από εδώ και πέρα, είναι αδύνατον να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς αυτούς. Αλλά ξυπνάμε κάθε μέρα, προσπαθώντας να προχωρήσουμε λόγω του Κόμπι και της αγαπημένης μας Τζίτζι, είναι αυτοί που μας φωτίζουν τον δρόμο. Η αγάπη μας για αυτούς δεν έχει τέλος. Εύχομαι να μπορούσα να τους αγκαλιάσω, να τους φιλήσω. Να τους έχουμε μαζί μας για πάντα. Σας ευχαριστώ που μοιραστήκατε την αγάπη σας, την θλίψη σας και για την συμπαράσταση σας. Σας ζητάμε να σεβαστείτε την ιδιωτική μας ζωή, πρέπει να βρούμε τον δρόμο μας σε αυτή την καινούργια πραγματικότητα» ενώ αναφέρει επίσης τα ιδρύματα τα οποία λειτουργούσε ο Κόμπε μαζί της, ώστε όποιος επιθυμεί να βοηθήσει»

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top