ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Χριστοδούλου: «Ελέγξαμε το παιχνίδι, αλλά αυτό δεν μετρά»

Χριστοδούλου: «Ελέγξαμε το παιχνίδι, αλλά αυτό δεν μετρά»

Οι δηλώσεις του Πάμπου Χριστοδούλου μετά τη λήξη της αναμέτρησης απέναντι στην Ομόνοια.

Τι είπε: 

«Θα έλεγα ότι σήμερα κέρδισε η πιο έμπειρη ομάδα. Δεχθήκαμε δύο γκολ από μία στατική φάση και ένα στα τετράγωνα μας. Μας στοίχισε γιατί το δεύτερο γκολ ήταν πολύ σημαντικό. Στην συνέχεια είχαμε κατοχή και ελέγξαμε το παιχνίδι αλλά αυτό δεν μετρά. Δεν κινδυνέψαμε καθόλου, γυροφέρναμε κοντά στη περιοχή της Ομόνοιας αλλά αυτό δεν μετρά. Αυτό που μου άρεσε είναι ότι δεν αφήσαμε περιθώρια να μας βάλουν άλλο γκολ, επειδή ήμασταν ψηλά και πιέζαμε. Ακόμη δεν καταφέραμε να παίξουμε με τους βασικούς μας. Και τα παιχνίδια του κυπέλλου και του πρωταθλήματος τα παιδιά έδειξαν πως έχουν πολλές δυνάμεις. Πρέπει η ομάδα να μείνει γρήγορα στην κατηγορία. Καλή συνέχεια στην Ομόνοια και ευχαριστώ τον κόσμο του Ολυμπιακού».

Για τον  Μπιλάλ: «Αύριο θα ξέρουμε, δεν ξέρω πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός του Μπιλάλ. Θα υπάρχει ενημέρωση».

Για τις μεταγραφές: «Μαζί με τον κύριο Τορναρίτη κάναμε ό,τι μπορούσαμε μέσα στις οικονομικές μας δυνατότητες. Κανένας προπονητής δεν είναι μάγος και θα βγουν όλοι οι νέοι παίκτες. Ξέρουμε την αξία του Μουχτάρη, να δουλέψει σκληρά και να πάει στην Εθνική. Αυτός είναι ο στόχος μου. Όσα παιδιά προπονώ θέλω να πάνε στην Εθνική. Για Βελλίδη και Κοφί, είναι έμπειρα παιδιά. Πήραμε ένα νεαρό 19 χρονών. Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται αύριο στην Κύπρο»

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

Την αταλάντευτη θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας για λύση που θα κινείται απολύτως μέσα στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα και με πεδίο εκκίνησης των συνομιλιών το σημείο ωρίμανσης στο Κρανς Μοντανά, υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνος Κόμπος, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top