Study Healthy – Nutrition & Exercise for students

Study Healthy – Nutrition & Exercise for students

Το Alexander College διοργανώνει διάλεξη με θέμα “Study Healthy – Nutrition & Exercise for students, με ομιλητές τον εγκεκριμένο γυμναστή Λάμπρο Ιωάννου και την αναγνωρισμένη Διαιτολόγο/ Διατροφολόγο Έλενα Σολωμού. Η διάλεξη αφορά φοιτητές και μαθητές.


Η διάλεξη είναι στην ελληνική γλώσσα και θα γίνει στο χώρο του Θεάτρου, του Alexander College (Λάρνακα), την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2020, στις 10:30 π.μ.
Θα αναπτυχθούν θέματα που αφορούν τους φοιτητές, τη σωματική άσκηση και τις διατροφικές τους συνήθειες, ώστε να δοθούν χρήσιμες συμβουλές με στόχο την ενίσχυση της μνήμης τους, την απόκτηση ενέργειας και τη μείωση του άγχους. Έτσι, θα επιτευχθεί εν τέλει, η καλύτερη επίδοσή τους στις σπουδές τους.
Για κρατήσεις θέσεων και επικοινωνία καλέστε στο 24532373 (Γραφείο Τύπου AC).

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι  διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Η προγραμματισμένη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική σημασία, καθώς αποτελεί την πρώτη ουσιαστική συνέχεια της κινητικότητας που προκάλεσε η πρόσφατη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE