Study Healthy – Nutrition & Exercise for students

Study Healthy – Nutrition & Exercise for students

Το Alexander College διοργανώνει διάλεξη με θέμα “Study Healthy – Nutrition & Exercise for students, με ομιλητές τον εγκεκριμένο γυμναστή Λάμπρο Ιωάννου και την αναγνωρισμένη Διαιτολόγο/ Διατροφολόγο Έλενα Σολωμού. Η διάλεξη αφορά φοιτητές και μαθητές.


Η διάλεξη είναι στην ελληνική γλώσσα και θα γίνει στο χώρο του Θεάτρου, του Alexander College (Λάρνακα), την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2020, στις 10:30 π.μ.
Θα αναπτυχθούν θέματα που αφορούν τους φοιτητές, τη σωματική άσκηση και τις διατροφικές τους συνήθειες, ώστε να δοθούν χρήσιμες συμβουλές με στόχο την ενίσχυση της μνήμης τους, την απόκτηση ενέργειας και τη μείωση του άγχους. Έτσι, θα επιτευχθεί εν τέλει, η καλύτερη επίδοσή τους στις σπουδές τους.
Για κρατήσεις θέσεων και επικοινωνία καλέστε στο 24532373 (Γραφείο Τύπου AC).

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η επόμενη κίνηση στη Νέα Υόρκη – Τι είπε ο Λετυμπιώτης για Τορναρίτη και επικρίσεις

Κυπριακό: Η επόμενη κίνηση στη Νέα Υόρκη – Τι είπε ο Λετυμπιώτης για Τορναρίτη και επικρίσεις

Στις επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό, αλλά και στις αντιδράσεις που προκάλεσε ο διορισμός του Νίκου Τορναρίτη ως απεσταλμένου του Προέδρου της Δημοκρατίας σε χώρες της Ασίας και της Αφρικής, αναφέρθηκε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μιλώντας στην εκπομπή «Alpha Καλημέρα».

BEST OF TOTHEMAONLINE