ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

10,000 κρατήσεις γάμων σε Κύπρο και Ελλάδα μέσω της καινοτόμου πλατφόρμας

10,000 κρατήσεις γάμων σε Κύπρο και Ελλάδα μέσω της καινοτόμου πλατφόρμας

BookYourWeddingDay.com: 10,000 κρατήσεις γάμων σε Κύπρο και Ελλάδα μέσω της καινοτόμου πλατφόρμας

Ένα σημαντικό ορόσημο στην πολύ επιτυχημένη πορεία της σημείωσε η παγκόσμια καινοτόμος πλατφόρμα γαμήλιου τουρισμού BookYourWeddingDay.com, αφού την Κυριακή, 2 Φεβρουαρίου 2020, δέχθηκε τη 10,000ή κράτηση από το λανσάρισμά της μέχρι σήμερα!

Πρόκειται για τους Darrel και Jodie από το Εδιμβούργο, οι οποίοι επισκέφτηκαν ένα από τα γραφεία του διεθνούς ταξιδιωτικού πρακτορείου TUI, στρατηγικού συνεργάτη της BookYourWeddingDay.com, και έκλεισαν το γάμο τους μέσω της πλατφόρμας στο ξενοδοχείο Olympic Lagoon Resort στην Αγία Νάπα για τις 10 Οκτωβρίου 2021, τον οποίο θα τελέσει ο Δήμαρχος της Αγίας Νάπας.

Στο πλαίσιο του εορτασμού των 10,000 κρατήσεων, η BookYourWeddingDay.com χάρισε στο ζευγάρι 7ήμερες διακοπές στο Olympic Lagoon Resort για την πρώτη επέτειο γάμου τους.

Η ιδρύτρια και Διευθύνουσα Σύμβουλος της πλατφόρμας BookYourWeddingDay.com κα. Μαρία Ευριπίδη δήλωσε σχετικά: «Είμαστε πάρα πολύ συγκινημένοι και ευχαριστούμε θερμά τους συνεργάτες μας και τα 10,000 ζευγάρια που έκλεισαν το γάμο τους μέσω της πλατφόρμας μας. Με πολλή δουλειά, πείσμα και μεράκι, μέσα σε τρία χρόνια, καταφέραμε να αναπτυχθούμε σε παγκόσμιο επίπεδο, δημιουργώντας στρατηγικές συνεργασίες, προωθώντας την Κύπρο και την Ελλάδα στο εξωτερικό και συμβάλλοντας στην προσέλκυση γαμήλιου τουρισμού.»

Η BookYourWeddingDay.com ξεκίνησε στην Κύπρο το 2017 ως startup, προσφέροντας τη δυνατότητα σε ταξιδιωτικούς πράκτορες, διοργανωτές γάμων και ζευγάρια, να εξασφαλίσουν άμεσα, κάνοντας κράτηση online, την επιθυμητή ημερομηνία τέλεσης πολιτικού γάμου στην Κύπρο και την Ελλάδα και να επιλέξουν τον ιδανικό χώρο τελετής και δεξιώσεων.

Σήμερα, έχοντας εξασφαλίσει συνεργασία με τα περισσότερα δημαρχεία, ξενοδοχεία και χώρους διεξαγωγής γάμου, σε Κύπρο και Ελλάδα, και ταξιδιωτικούς κολοσσούς όπως η TUI, και στο παρελθόν η Thomas Cook, η πλατφόρμα έχει επεκταθεί και προσφέρει τη δυνατότητα κράτησης σε διάφορες χώρες του κόσμου, διευκολύνοντας τις διαδικασίες και διευρύνοντας τις επιλογές των μελλόνυμφων σε όλο τον κόσμο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top