ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Ο Σίλντενφελντ… ΕΔΩΣΕ τον πρώτο λόγο στον Ολυμπιακό

ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Ο Σίλντενφελντ… ΕΔΩΣΕ τον πρώτο λόγο στον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός είναι μπροστά στο σκορ από το 41ο λεπτό μετά από αυτογκόλ του Σίλντενφελντ.

Στο παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας, η πρωτοπόρος Ανόρθωση δείχνει να έχει προβλήματα απέναντι από τον Ολυμπιακό στο Μακάρειο Στάδιο.

Οι «μαυροπράσινοι» πατάνε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, δημιούργησαν επικίνδυνες καταστάσεις για την εστία του Παπαδόπουλου και ευτύχησαν στο 41΄ με το αυτογκόλ του Σίλντενφελντ να πάνε στην ανάπαυλα του ημιχρόνου έχοντας το προβάδισμα με 1-0.

Αναμένεται με ενδιαφέρον το πως θα αντιδράσει η ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια στο β΄ ημίχρονο.

Πατήστε εδώ για τη ζωντανή ενημέρωση του αγώνα

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ανείπωτη τραγωδία: Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε τροχαίο - «Έσβησε» μοτοσικλετιστής – Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του - Βίντεο
Δημοσκόπηση «Καθημερινής»: Οκτώ μήνες πριν την κάλπη - Τι θα ψήφιζαν οι πολίτες αν είχαμε σήμερα εκλογές
Τραγωδία στη Λεμεσό: Έπεσε από τον δεύτερο όροφο και βρήκε τραγικό θάνατο 32χρονος - Προσπάθησε να μπει από το παράθυρο στο υπνοδωμάτιο
H Wizz Air στο «T»: Μεγάλη επένδυση στην Κύπρο με νέα δρομολόγια από Λάρνακα και για πρώτη φορά από Πάφο – Τα σχέδια για το μέλλον και ο παράγοντας «πόλεμος»
ΕΡΕΥΝΑ - Χριστούγεννα στην Κύπρο: «Εξαφανίζονται» οι κρατήσεις σε ξενοδοχεία για διακοπές και ρεβεγιόν – Πού κυμαίνονται οι τιμές
Υπόθεση 102 κιλών ναρκωτικών: Είχαν απασχολήσει ξανά τις Αρχές δύο από τους συλληφθέντες - Αφέθηκε ελεύθερος 49χρονος
Οι κατασκευαστές προειδοποιούν: Μην το κάνετε αυτό στο πλυντήριο ρούχων σας αμέσως μετά τη χρήση του

 

 

 

Κατηγορεί τον ΠτΔ για μισαλλοδοξία ο Τατάρ - «Οι διαπραγματεύσεις δεν θα συνεχίσουν από το Κρανς Μοντανά»

Κατηγορεί τον ΠτΔ για μισαλλοδοξία ο Τατάρ - «Οι διαπραγματεύσεις δεν θα συνεχίσουν από το Κρανς Μοντανά»

Ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Ερσίν Τατάρ επανέλαβε το Σάββατο το αίτημά του για λύση δύο κρατών στην Κύπρο, μετά την τριμερή συνάντηση στη Νέα Υόρκη με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες και τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Εξάλλου ο κ. Τατάρ ανέφερε ότι προγραμματίζεται μια συνάντηση σε μορφή 5+1 πριν από το τέλος του έτους, λέγοντας πως «θα είμαι κι εγώ εκεί».

BEST OF TOTHEMAONLINE