LIKE ONLINE

ΕΛΛΑΔΑ: Οι στιγμές λίγο πριν πέσει νεκρός ο 41χρονος από πυρά του ιδιοκτήτη φανοποιείου -VIDEO

ΕΛΛΑΔΑ: Οι στιγμές λίγο πριν πέσει νεκρός ο 41χρονος από πυρά του ιδιοκτήτη φανοποιείου -VIDEO

Βίντεο που κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας δείχνει καρέ καρέ πώς σημειώθηκε η ανθρωποκτονία στο φανοποιείο 40χρονου στο Νέο Σούλι Πάτρας, όπου έπεσε νεκρός από πυροβολισμούς ένας 41χρονος.

Το κλειστό κύκλωμα που είχε εγκαταστήσει ο δράστης της ανθρωποκτονίας στο φανοποιείο του αποτυπώνει ακριβώς τι έγινε τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας (03/02), όταν το θύμα μετέβη στο φανοποιείο του 40χρονου, κρατώντας καραμπίνα.

Το θύμα διέρρηξε το συνεργείο, κόβοντας τον προστατευτικό φράχτη του χώρου. Προκάλεσε μάλιστα φθορές ακόμα και στην κάμερα ασφαλείας της επιχείρησης.

Ο ιδιοκτήτης ειδοποιήθηκε από τον συναγερμό και έφτασε στην επιχείρησή του, όπου δέχθηκε επίθεση από τον 41χρονο, ο οποίος κτυπούσε το τζάμι αυτοκινήτου.

Το βίντεο ξεκινά με τις κινήσεις του θύματος το οποίο φαίνεται να έχει μπει στους χώρους του φανοποιείου και να προκαλεί ζημιές με ένα αντικείμενο που έχει στα χέρια του. Στα επόμενα καρέ φαίνεται ο ιδιοκτήτης του φανοποιείου να μπαίνει στον χώρο, όταν ξαφνικά εμφανίζεται μπροστά του ο 41χρονος.

Στα επόμενα δευτερόλεπτα το θύμα αρχίζει να κυνηγάει τον 40χρονο γύρω από ένα αυτοκίνητο. Ο τελευταίος βγάζει ένα πιστόλι από το μπουφάν του και πυροβολεί με το θύμα να παίρνει στα χέρια του και την καραμπίνα που μέχρι τότε είχε στην πλάτη του.

 

Μετά από λίγο, ο 41χρονος φεύγει από το φανοποιείο αφήνοντας λίγη ώρα αργότερα την τελευταία του πνοή καθώς μια από τις σφαίρες του όπλου του ιδιοκτήτη του φανοποιείου τον είχε πετύχει στην αριστερή θωρακική χώρα, στο ύψος της καρδιάς.

Την Πέμπτη (06/02) ο 40χρονος τέθηκε σε κατ’ οίκον περιορισμό με απόφαση εισαγγελέα και ανακριτή αφού του ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Η ανακρίτρια εκτίμησε πως θα πρέπει να αφεθεί ελεύθερος, η εισαγγελέας ζήτησε την προφυλάκισή του και έτσι την τελική απόφαση θα λάβει το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών. Μέχρι τότε όμως, ο κατηγορούμενος θα βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό, ενώ του επιβλήθηκαν και άλλοι περιοριστικοί όροι. Μόλις βγήκε από το Δικαστικό Μέγαρο συγγενείς και φίλοι τον χειροκρότησαν....

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε



Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Η μοναδική βάση επίλυσης του Κυπριακού είναι η λύση στη βάση της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως περιγράφεται στα ψηφίσματα των ΗΕ, των συγκλίσεων που έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα και του ευρωπαϊκού κεκτημένου, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό του, ο οποίος αναγνώσθηκε από τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, σε επίσημο δείπνο των ομογενών στη Νέα Υόρκη με αφορμή την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top