ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«ΞΕΠΑΓΙΑΣΕ» την Ομόνοια μέσα στο ΓΣΠ ο Εθνικός και κορυφή… «γιοκ»!

«ΞΕΠΑΓΙΑΣΕ» την Ομόνοια μέσα στο ΓΣΠ ο Εθνικός και κορυφή… «γιοκ»!

Ο Εθνικός «κτύπησε» εκεί που έπρεπε με τα γκολ των Χριστοφή (59′) και το πέναλτι του Μαρκόφσκι στο 76′ και σόκαρε την Ομόνοια επικρατώντας με 2-1 μέσα στο ΓΣΠ! Σπατάλησε τεράστια ευκαιρία για να ανέβει στην κορυφή η Ομόνοια που παρέμεινε δεύτερη με 38 βαθμούς ενώ ο Εθνικός πήρε απρόσμενη νίκη-χρυσάφι.

Για την Ομόνοια είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Ντάρμπισαιαρ στο 74′ με εκτέλεση πέναλτι.

Α’ Ημίχρονο

Με την Ομόνοια να έχει τον έλεγχο του αγώνα από τα πρώτα λεπτά και τον Εθνικό να αμύνεται άρχισε το ματς στο ΓΣΠ.

Η αναγκαστική αλλαγή του Ζόρντι Γκόμεθ που αποχώρησε τραυματίας στο 10′ (μπήκε ο Τζιωνής στο 15′) και η φάση που ζήτησε κόκκινη η Ομόνοια σε ανατροπή του Ματ από τον Κορρέα εκτός περιοχής και ενώ ήταν ο τελευταίος παίκτης ήταν οι πιο σημαντικές στιγμές στο πρώτο εικοσάλεπτο. Έντονες ήταν οι διαμαρτυρίες και προς τον ρεφ Κωνσταντίνο Φελλά σε αυτή την φάση.

Η πρώτη μεγάλη στιγμή ήρθε στο 36′ όταν μετά από εξαιρετικό συνδυασμό ο Ορτέγα έδωσε κάθετη στον Ματ και ο Άγγλος αφού στόπαρε σούταρε με την μια όμως ο Μπογκατίνοφ έκανε μεγάλη επέμβαση.

Στο 40′ και πάλι ο Ματ προσπάθησε να κρεμάσει τον Μπογκατίνοφ από μακριά όμως δεν βρήκε στόχο ενώ η Ομόνοια όσο περνούσε ο χρόνος αύξανε την πίεση όμως δεν είχε καλές τελικές προσπάθειες.

Β’ Ημίχρονο

Οι πράσινοι του Μπεργκ μπήκαν ακόμη πιο δυνατά στην επανάληψη και στο 53′ έφτασαν κοντά στο γκολ όμως ο Τζιωνής μόνος από το ύψος του πέναλτι έστειλε την μπάλα στα ύψη.

Στο 59′ ο Εθνικός άνοιξε το σκορ κόντρα στη ροή του αγώνα με ψηλοκρεμαστό σουτ το=υ Χριστόφορου Χριστοφή.

Στη συνέχεια η Ομόνοια έδειχνε επηρεασμένη από το γκολ που δέχθηκε και έπεσε ο ρυθμός της όμως στο 73′ κέρδισε πέναλτι για χέρι του Κορρέα και ο Ντάρμπισαιαρ ισοφάρισε με εύστοχη εκτέλεση.

Ένα λεπτό μετά όμως κέρδισε και ο Εθνικός πέναλτι σε ανατροπή του Μαρκόφσκι από τον Γκόμες και ο Μαρκόφσκι έδωσε ξανά προβάδισμα στους φιλοξενούμενους!

Η Ομόνοια μετά το 80′ πίεσε όμως οι κεφαλιές του Λούφτνερ δεν βρήκαν στόχο ενώ και το μακρινό σουτ του Μικού απέκρουσε εντυπωσιακά ο Μπογκατίνοφ.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Παντίλιμον, Λανγκ, Λούφτνερ, Λέζιακς, Μαυρίας, Β. Γκόμες, Γκόμεθ(15′ Τζιωνής), Ορτέγα(64′ Ακιντόλα), Μποτεάκ, Τιάγκο(75′ Μικού), Ντάρμπισαϊαρ

ΕΘΝΙΚΟΣ: Μπογκατίνοφ, Γκλομπάρντ, Μιγκελίτο, Χαραλάμπους, Ντεϊβίσον, Κουντόμπιακ, Κοστόφσκι(65′ Κονέ), Κυπριανού(86′ Φοινίρης), Χριστοφή, Κορρέα, Ι. Μαρκόσκι(81′ Κ. Ηλία)

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Ζητούν παύση της ανακριτικής διαδικασίας οι δικηγόροι των μοναχών

Σε εξέλιξη πυρκαγιά στην Παρεκκλησιά – Στη «μάχη» και αεροπλάνο του Τμήματος Δασών - Δείτε βίντεο

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό



Ανησυχία Κυβέρνησης για την εγκληματικότητα: «Αύξηση των περιπολιών, αλλά και των ενεργειών της ίδιας της Αστυνομίας»

Ανησυχία Κυβέρνησης για την εγκληματικότητα: «Αύξηση των περιπολιών, αλλά και των ενεργειών της ίδιας της Αστυνομίας»

Η Κυβέρνηση έχει λάβει μέτρα για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας τα οποία αξιολογούνται διαρκώς ως προς την αποτελεσματικότητα τους είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top