ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Η μαρτυρία που οδήγησε στη σύλληψη Μασιά και Α. Κωνσταντίνου –Πάνε για προσωποκράτηση

Η μαρτυρία που οδήγησε στη σύλληψη Μασιά και Α. Κωνσταντίνου –Πάνε για προσωποκράτηση

Πολύ συγκεκριμένη ήταν η μαρτυρία στη βάση της οποίας η Αστυνομία αιτήθηκε στο δικαστήριο τη σύλληψη του ατζέντη παικτών και πρόεδρου ομάδας β΄ κατηγορίας Δημήτρη Μασιά, καθώς και του διαιτητή Ανδρέα Κωνσταντίνου.

Αυτό προκύπτει (1) από το γεγονός ότι το ΤΑΕ Αρχηγείου στοιχειοθέτησε τις εύλογες υποψίες που είχε για να αιτηθεί τη σύλληψη των προαναφερθέντων, (2) από την έγκριση του σχετικού αιτήματος (ικανοποιήθηκε το Δικαστήριο), αλλά και (3) από το ότι η Αστυνομία θα αιτηθεί την προσωποκράτηση των υπόπτων το πρωί της Τετάρτης (12/02).

Όσο δε για το περιεχόμενο της μαρτυρίας από συγκεκριμένο πρόσωπο, υπάρχει καταιγισμός πληροφοριών λόγω της φύσης της υπόθεσης, αλλά κι επειδή κλήθηκαν αρκετά άτομα για κατάθεση. Ασφαλείς πληροφορίες, πάντως ,αναφέρουν ότι την Αστυνομία απασχόλησε σοβαρά μαρτυρία που κάνει λόγο για συνάντηση μεταξύ δυο προσώπων, η οποία προηγήθηκε αγώνα του περασμένου Σαββατοκύριακου, αλλά και οπτικό υλικό από κλειστό κύκλωμα που επιβεβαιώνει το γεγονός.

Όλες οι πληροφορίες αναφέρουν πως τα όσα έχει ενώπιόν της η Αστυνομία σε σχέση με την παρούσα υπόθεση, αφορούν το τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος μεταξύ του Οθέλλου και της Αγίας Νάπας. Όπως είχαν καταγγείλει οι άνθρωποι του συλλόγου της Αθηαίνου, μετά την αποχώρηση του αρχιδιαιτητή της ΚΟΠ Μπερτράντ Λαγιέκ από τις κερκίδες του γηπέδου όπου βρισκόταν για να παρακολουθήσει το παιχνίδι (72΄), λήφθηκαν αποφάσεις από τη διαιτησία που καταδίκασαν σε ήττα την ομάδα τους. Αρκεί να σημειώσουμε ότι από το 80΄ και μετά αποβλήθηκαν τρεις ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων (ανάμεσα τους οι δυο τερματοφύλακες), ενώ στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων υποδείχθηκε πέναλτι με το οποίο κρίθηκε και το αποτέλεσμα της αναμέτρησης (0-1).

Να ξεκαθαρίσουμε πως πρόκειται για μαρτυρία, κι αυτό δεν πρέπει να οδηγεί σε αυθαίρετα συμπεράσματα σε σχέση με τους συλληφθέντες. Εξάλλου, οι αστυνομικές εξετάσεις συνεχίζονται και είναι σε πρώιμο το στάδιο.

Όπως μας ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου, σε βάρος των Μασιά και Κωνσταντίνου διερευνώνται αδικήματα που αφορούν συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, χειραγώγηση ποδοσφαιρικού αγώνα, συνωμοσία για καταδολίευση και παραβάσεις σχετικά με τον περί ΚΟΑ Νόμο.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



 «Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

«Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

Καταχωρήθηκε σήμερα (26/4) από τους δικηγόρους της ηγεσίας της Εισαγγελίας, η αίτηση για παύση του Γενικού Ελεγκτή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top