ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΥΠΟΘΕΣΗ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΜΕΝΩΝ – Η μαρτυρία για ατάκα Α. Κωνσταντίνου στο Οθέλλος – Αγ. Νάπα –«Να τελειώνουμε επειδή…»

ΥΠΟΘΕΣΗ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΜΕΝΩΝ – Η μαρτυρία για ατάκα Α. Κωνσταντίνου στο Οθέλλος – Αγ. Νάπα –«Να τελειώνουμε επειδή…»

Μέσα από τις μαρτυρίες και τους ισχυρισμούς που εξετάζει η Αστυνομία αναφέρεται και η συνομιλία του διαιτητή Ανδρέα Κωνσταντίνου με παίκτη του Οθέλλου προς το τέλος του αγώνα.

Του Ανδρέα Χρίστου

Μετά και την ακροαματική διαδικασία στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας το αίτημα της Αστυνομίας για 8ήμερη προσωποκράτηση των Δημήτρη Μασιά και Ανδρέα Κωνσταντίνου, που συνελήφθησαν την Τρίτη (11/02) ως ύποπτοι για τη χειραγώγηση του αγώνα Οθέλλος – Αγία Νάπα.

Όπως ανέφερε ο ανακριτής της υπόθεσης προς το τέλος του αγώνα παίκτης του Οθέλλου παραπονέθηκε στον διαιτητή Ανδρέα Κωνσταντίνου για τις αποφάσεις του στον αγώνα με τον ρεφ να του απαντά: «Ηρεμήστε για να τελειώνουμε επειδή δεν θα ξανακάνω αγώνα Β' κατηγορίας».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η δικηγόρος του Ανδρέα Κωνσταντίνου αμφιθσβήτησε με έντονο τρόπο το έργο της αστυνομίας καθώς όπως ανέφερε στηρίχθηκε σε μαρτυρίες που δεν είναι ισχυρές. Από την πλευρά της η αστυνομία τονίζει πως υπάρχει μαρτυρία εναντίον του Δημήτρη Μασιά, ο οποίος φέρεται να είπε στον παίκτη που πρόσφερε τις 10 χιλιάδες θα μιλήσει τότε με τον διαιτητή.

Επίσης, μέσα από όσα ανέφερε ο ανακριτής, πριν την έναρξη του αγώνα ένα πρόσωπο παραπονέθηκε στον Μασιά ότι ενοχλεί παίκτες των αντιπάλων και αυτός φέρεται να απάντησε ότι μίλησε μόνο με τον διαιτητή.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:ΠτΔ: «Δεν είμαστε σε θέση να δεχτούμε άλλους Σύρους πρόσφυγες - Είμαστε στα όριά μας»

ΠτΔ: «Δεν είμαστε σε θέση να δεχτούμε άλλους Σύρους πρόσφυγες - Είμαστε στα όριά μας»

Η Κύπρος προσπαθεί να έχει ρόλο διαμεσολαβητή, καθιστώντας σαφές προς όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές ότι μια περαιτέρω κλιμάκωση δεν είναι προς το συμφέρον καμίας χώρας και ότι η κρίση αυτή δεν μπορεί να διευθετηθεί με στρατιωτικά μέσα, δήλωσε για την κατάσταση στη Μέση Ανατολή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top