ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δύο και δύο δεν κάνουν πάντα… τέσσερα – ΕΤΣΙ τσίγκλησε τους παίκτες του μετά την ήττα ο Μπεργκ!

Δύο και δύο δεν κάνουν πάντα… τέσσερα – ΕΤΣΙ τσίγκλησε τους παίκτες του μετά την ήττα ο Μπεργκ!

Τσίγκλησε τους παίκτες του και την ίδια ώρα τους στήριξε ο Χένινγκ Μπεργκ με τις δηλώσεις του την Τετάρτη.

Ο Νορβηγός κόουτς της Ομόνοιας αναφέρθηκε στην ήττα από τον Εθνικό και μέσα σε λίγες λέξεις έδωσε την δική του εκδοχή για το πως ήρθε το αναπάντεχο αποτέλεσμα. Παράλληλα όμως έστειλε και μήνυμα στους παίκτες του ότι θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί, πιο αποτελεσματικοί και να συνεχίσουν να βελτιώνονται.

Χαρακτηριστική ήταν η ατάκα του ότι η ομάδα του δεν σκόραρε περισσότερα τέρματα στις ευκαιρίες που έφτιαξε αλλά και η αναφορά του στο γεγονός ότι η Ομόνοια δέχθηκε δύο γκολ ενώ ο αντίπαλος μέχρι εκείνη την ώρα δεν είχε κάνει φάση!

Στο τέλος της ημέρας όμως τόνισε πως έτσι είναι το ποδόσφαιρο, «δυο συν δύο δεν κάνουν πάντα τέσσερα», είπε χαρακτηριστικά θέλοντας να δείξει πως δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος και ζήτησε περαιτέρω βελτίωση για την συνέχεια. Άλλωστε το απέδειξε από την αρχή της χρονιάς η Ομόνοια του Μπεργκ ότι βρίσκεται σε ένα στάδιο συνεχής ανάπτυξης και βελτίωσης και θα ήταν κρίμα να τα χαλάσει όλα σε αυτό το σημείο.

Αναλυτικά τι είπε ακριβώς:

«Απογοητευμένοι γιατί δεν σκοράραμε περισσότερα τέρματα στις μεγάλες ευκαιρίες που είχαμε. Επίσης είμαστε λίγο θυμωμένοι γιατί δεχθήκαμε δύο γκολ όταν ο αντίπαλος δεν είχε ουσιαστικά καμία ευκαιρία. Είναι λίγο παράξενο, αλλά θα μπορούσαμε να αμυνθούμε κάπως καλύτερα στα δύο τέρματα. Πέραν από αυτά, όμως, όταν φτιάχνεις τόσες πολλές ευκαιρίες και ο αντίπαλος δημιουργεί τόσες λίγες, κανονικά κερδίζεις τον αγώνα. Κάποιες φορές κατά τη διάρκεια μιας σεζόν αυτό μπορεί να συμβεί. Είναι ποδόσφαιρο, δεν είναι μαθηματικά, δύο συν δύο δεν είναι πάντα τέσσερα. Συνεπώς πρέπει να καταλάβουμε πως αυτό κάποιες φορές συμβαίνει στο ποδόσφαιρο και βλέπουμε μπροστά. Ξέρουμε τι κάναμε σωστά σε αυτό το παιχνίδι και ξέρουμε τι θέλουμε να συνεχίσουμε να κάνουμε σωστά. Κάναμε πάρα πολλά πράγματα σωστά μέχρι στιγμής στη φετινή σεζόν και αυτό ήταν ένα πισωγύρισμα με βάση το αποτέλεσμα και το σκοράρισμα. Έτσι θέλουμε να βελτιωθούμε σε αυτό και να δώσουμε συνέχεια στα περισσότερα που κάνουμε».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Κεντρικές Φυλακές: Εντοπίστηκαν μπάλες ποδοσφαίρου που είχαν μέσα κινητά - Φαίνεται να ρίχθηκαν από την νεκρή ζώνη

Απίστευτο κι όμως κυπριακό: Μερίδα περιπτέρων πουλά προϊόντα κάνναβης - Δείτε φωτογραφίες

Εκστρατεία Αστυνομίας: Στους δρόμους για ελέγχους φορτηγών και λεωφορείων – Τι προνοεί η νομοθεσία

Τρόμος στη Γαλλία: Αστυνομικοί σκότωσαν άνδρα που επιχείρησε να κάψει συναγωγή

Δημήτρης Σταρόβας: Για τρίτη συνεχόμενη ημέρα στο νοσοκομείο - Φίλοι και συγγενείς ανησυχούν



Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε σήμερα Παρασκευή 17/5 γύρω στις 11 το πρωί ενώπιον του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου η ένσταση του Γενικού Ελεγκτή της Δημοκρατίας, Οδυσσέα Μιχαηλίδη, κατά της αίτησης του Γενικού Εισαγγελέα, Γιώργου Σαββίδη, για παύση του πρώτου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top